Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, hát az NFSU engine elég ramaty lett (gondolom mert konzol konverzió), még az AA sem igazán működik vele. Szóval azzal kapcsolatban nem csodálkozom, ha valami gáz van. Egyébként meg ha a többi játék jól megy, az egyértelműen mutatja, hogy nem a kártyával van a baj. Esetleg még ki kell próbálni egy másik Catalystot.
-
-
Attila69
tag
Köszi a válaszokat ! Arra nagyon kiváncsi voltam megéri-e a dupla ram.Tehát nem éri meg.Különben mástól is hallottam,hogy 1/4-el sem gyorsulnak a játékok,akkor meg minek a 2x512 ? Én Asus lapot szeretnék,mert nálam az Abit nem vált be.Mondjatok olyan Asus lapot, ami jó és megy majd dualban rajta a 2db 256/400-as RAM.A Barton 2500+ megy az uncsitesónak.Itt nincs kecmec.Valószínű ,fogok venni egy 2800+ ost.Ez alapon mennyivel megy ? És meddig lehet húzni ? Ehhez a procihoz írjatok egy jó alaplapot.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest