2019. október 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Promó rovat

Tévé a konyhában? Csak okosan!

  • (p)
Írta: | | Forrás: LOGOUT.hu

Dobd fel a konyhád egy tévékészülékkel, most segítünk neked a választásban!

[ ÚJ HÍR ]

Napjainkban a konyha már közel sem a sütés-főzésről szól, sokkal központibb szerepet tölt be az emberek életében. Szívesen ül le a család egy közös beszélgetésre vagy hívod át barátaidat egy italra. Egy biztos, sokkal több időt tölt itt az ember, mint pár évtizeddel ezelőtt.

Ennek köszönhetően sokkal fontosabb, hogy ebben a helyiségben is elhelyezzünk egy televíziót, egyrészt, mert hozzászoktunk az állandó információáramláshoz, másrészt pedig a hangulatot is feldobja. Tegye a szívére kezét és mondja azt őszintén valaki, hogy még soha nem kapcsolta be a tévét azért, hogy a háttérben csak szóljon valami. Pontosan ezért, mivel itt vagy a főzéssel, vagy a családunkkal, baráti társaságunkkal vagyunk elfoglalva, nincs szükségünk smart tévére, amit nem használnánk ki és még nagy befektetés is lenne. Itt jön a kérdés tehát, hogy milyen készülék megfelelő a konyhába, aminek a funkcióit is kihasználjuk és amivel anyagilag is jól járunk?


[+]

Ezek alapján nincs szükség óriási képátlóval rendelkező tévére, egy 19-28" közötti nagyság tökéletesen megfelelő lehet. Sokat spórolhatunk, ha nem egy smart tévét vásárolunk 4K technológiával, de ha már kiadásba verjük magunkat, nyilván szeretnénk egy bizonyos minőséget. 2016 óta szerencsére általánossá vált a piacon, hogy a felbontás minimum HD, illetve Full HD minőség, így élvezni fogjuk a megjelenő tartalom minőségét.

Jó választás lehet a Star-Light 22DM3500 tévé, amelynek átmérője mindössze 55 cm, ugyanakkor tökéletes ár/érték aránnyal rendelkezik. Ez egy középkategóriás készülék, képaránya 16:9, felbontása 1920x1080 pixel és a termék előnyös megoldás azok számára, akik korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, de mégis LED televízióra van szükségük.

Azok számára, akik többre vágynak, a Samsung 32N5302 tévé egy olyan alternatíva, amely már az okostévé kategóriába tartozik, számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek teljes mértékben igazolják az árát. Ez egy Full HD készülék, Dolby Digital Pulse hanggal, Mega Kontraszttal, és számos egyéb funkciójának köszönhetően ez a 80 cm képátlójú tévé ideális választás lehet a konyhába.

Azonban, ha mégis egy tágas konyhával rendelkezel és az időd nagy részét itt töltöd, akkor a Samsung 43RU7102 egy olyan tévékészülék, amely magasabb szintű vizuális élményt fog nyújtani neked. A 4K Ultra HD tévé képátlója 108 cm és lenyűgöző az erőteljes vizuális és audió beállításokkal. Az ár azonban valóban a magasabb kategóriába tartozik már, de ár/érték arányban remek választás lehet.

Minden modellt felsorolni persze itt lehetetlen lenne, amely megfelelő lehet a számodra, ha további minőségi Samsung tévékínálatot keresel, kattints ide, többet találsz, mint gondolnád!

Mindenesetre a fő tanácsunk az, hogy nagyon alaposan tanulmányozd át a piacon elérhető ajánlatokat, és gondold át, hogy melyik tévékészülék felel meg a te igényeidnek a legjobban.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.