2018. március 22., csütörtök

Gyorskeresés

A Prohardver szerkesztőt, újságírót keres!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: LOGOUT.hu

Keressük azt a lelkes és felkészült fiatalos munkavállalót, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz, és aki egy legjobb steppingű procihoz hasonlóan bírja a terhelést.

[ ÚJ HÍR ]

Ha szeretsz és tudsz is szépen írni, ha járatos vagy a számítástechnika világában, ha budapesti (vagy vonzáskörzetében élő) vagy, ha szívesen csatlakoznál hozzánk, és ha ezen felül vállalod, hogy főállásban futószalagon szállítani tudod a híreket, kütyübemutatókat az eddig megszokott alapossággal és minőségben, téged keresünk! Az sem hátrány, ha szeretsz beszélni, utazni, gyártókkal tárgyalni, videózni, ezen felül az angol nyelv folyamatos használatára mindenképpen szükséged lesz.

Nem árt, ha tudod, hogy a tech újságíró sem fizetésben, sem elvárások tekintetében nem az IT szakemberekhez sorolandó, magyarán, a busás fizetést ne nálunk keresd; cserébe nem is elvárás a programozói, rendszergazdai végzettség, illetve időbeosztásod is lényegesen szabadabb lesz, hovatovább világot is láthatsz. Valamit valamiért.

Fényképes önéletrajzodat küldd el nekünk az eszter kuk@c prohardver po.nty hu címre és készülj fel rá, hogy kapsz egy combos próbafeladatot!

Hir​de​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.