2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Zenithink ZT-180 tablet teszt

Az egyik legnépszerűbb 10"-os kínai tablet már magyar forgalmazásban is elérhető, ezt teszteltem most!

[ ÚJ TESZT ]

Zenithink ZT-180 tablet teszt

A 2010-es nyár vége fele ütötte fel a fejét egy 10"-os iPad hajhász androidos tablet, amit leginkább Zenithink ZT-180 néven emlegettek. Úgy tűnik, hogy az idei évben megkezdődik a hazai piacon is a forgalmazása a készüléknek és nem lesz szükség az ebay-ről rendelni és rizikózni a garanciával.

De vajon megéri-e egy ilyen eszközre beruházni? A márkás társaihoz képest nem túl drága, de erősen kompromisszumokat kell kötnünk egy ilyen eszköz használatánál. Nincs 3G, multi-touch, kétes a szoftver frissítés és a minőség. Megéri az árát?

A készülék rendkívül igényes külsejű, igényes dobozban érkezett a tesztre. A dobozt felnyitva elénk tárul a 10"-os tablet. Az előlapja nem sok fantáziát rejt, iPad koppintás, annál azért vastagabb kerettel. A kijelző körül helyenként észrevehető minimális egyenetlenség, itt-ott ropogós, de kiderül majd, hogy ez használatban jelent-e gondot.

A csatlakozók kicsit szét vannak szórva az oldalakon. Felül van egy kártyaolvasó és a hálózati kábel átalakítója. Emellett van még itt bekapcsoló gomb, valamint egy hangerőszabályzónak kinéző kettős gomb, de a funkcionalitását tekintve mégsem az.

A jobb oldalt van a DC tápcsatlakozó, az adatkábel csatlakozója, egy teljes értékű USB, 3,5mm-es audio csatlakozó, reset gomb és mikrofon is.

A készülék aljára került kettő darab hangszóró is, tehát elviekben sztereó hangzásban lehet részünk. A hátulja igazából nem sok szót érdemel egy részben gömbölyded szürke műanyag.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.