2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Zalman HPS300 – az olcsó gamer fejes

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ajánlom mindenkinek a Zalman termékét, aki nem akar tízezreket költeni a használható hangzásra.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, doboz

A Zalman nevű céget 1999-ben alapították, a weblapjuk állítása szerint azzal a céllal, hogy a zajos számítógépektől szenvedő világot "megváltsák" a saját, halk hűtési technológiáikkal. Azaz halkabb hűtőket készítsenek a gépekhez. A hűtési területen elért sikereik után tovább nyújtózkodtak, mostanra képviseltetik magukat más helyeken is, legyen szó gépházakról, tápegységekről és még sok másféle termékről.

Bevallom, én ezt a márkát főként csak a tápegységeik és a hűtőik miatt ismertem, ezért is lepett meg, amikor belebotlottam a címben említett fejhallgatóba. Először a márkanév fogott meg. Zalman? Gyárt fülest? Gamer fülest? Nem is drága? És még jól is néz ki? Az ára átlagosan 3500 forint, ha a postaköltségtől eltekintünk, már látatlanban is jó vételnek számít. Kb. egy hónap múlva már a birtokomban volt.

Kék-fehér dobozban kapjuk kézhez a jövevényt. A doboz egész jól néz ki, nem túl puritán, de nincs is túlcsicsázva. Rajta 2 db kép a fülesről, egy elöl, egy oldalt, jobbról pedig belelátni a dobozba. Hátul néhány felirat, semmi magyar persze, és a specifikációk, amelyet később részletezek.

Kibontva egyből megpillantjuk a szerzeményünket, sajnos rajta kívül semmi egyebet nem kapunk.

A kép kedvéért visszatettem a dobozba.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.