2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Xiaomi Mi Bluetooth hangszóró: MInőség Kínából

Amikor találkozik a dizájn, kitűnő anyaghasználat és a jó hangzás. Mindez rendkívül baráti áron.

[ ÚJ TESZT ]

Külső, belső, működés

Méret tekintetében teljesen optimális annak is, aki gyakran hordozza. Első találkozáskor kisebb és könnyebb, mint amire számítana az ember. Ahhoz képest, hogy fémből van a ház, kellemes a súlya és a jól megmunkált éleknek köszönhetően jó fogása is van, nem vágja a kezet.

Jobb oldalt legfelül a ki/be kapcsoló (start/stop) gomb található, amit körülvesz egy 2 színre képes LED-kör. Ezt követi a hangerő + és – (számváltás) majd az akku infó (Bluetooth lekapcsolódás) gomb. Alapesetben fehér színű a kör, ami töltés közben átvált pirosra, illetve ha működés közben a kapacitás 30% alá esik. Az akku gombot megnyomva kínaiul halljuk, körülbelül hány % a töltöttség tízes léptekben. Magyar ember ezzel nem sokra megy, de egy egyszerű trükkel mindig tudjuk, hogy éppen hogy áll a töltöttség.

A trükk: Google fordító szövegfelismerő

Bal oldalt egymás alatt szépen sorakozik a Jack bemenet, mikrofon, microUSB csatlakozó és a microSD kártya foglalat, ami 32GB-ig támogatott.

Alulról két gumi talp található, amin stabilan megáll. Teljes hangerőn feltekert basszussal hajlamos elmászni a helyéről, de ez nem természetes üzemi állapot, úgyhogy ezért nem lehet rá panasz.

Frissítés: Kapható "International" változat aminél angolul beszél a hangszóró, de cserébe búcsúzunk a microSD foglalattól.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.