2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Voltcraft ® Energy Logger 4000

Most lehull a lepel.... Mennyi az annyi? Nézzük meg!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Minden kép nagyítható

Ismerős ugye? Amikor szerelvény összeírásra kerül a sor, akkor egyes esetekben akár 100 konnektort is felírok / ház. Valaki minden sarokba 3-at kér. Eddigi rekord az egy teraszon volt, 6db egymás mellé, amit lealkudtunk 5-re mert a 6-os keretet külön kellett volna legyártani. Valószínűleg a konnektorok számával együtt a fogyasztás is nőni fog.

2010 májusa van, a zöld korszakot éljük, mindenki a zöld jelzőt igyekszik rátenni a termékeire, ma ez a divat, valahol nem csak divat hanem tudatosság, WD a merevlemezeire, a VGA gyártók a kártyáikra, de sorolhatnám még. Egyes cégek azért zöldülnek mert ezt diktálja a piac, mások mert tudják ezt kell tenniük annak érdekében, hogy fennmaradjanak, egy harmadik csoport alapból megzöldült a kor előrehaladtával, nagyon jó példa erre a 120 literes Hajdu bojler. A régi 1200W 8 óra alatt 60 fokra, az új 1800W, de csak 4.2 óra alatt. Vége az orosz áramzabáló gépek korszakának. :D

Stand by, ismerős? Biztosan igen, ezt is próbálják kivenni a képletből (Példa erre Genius HF-6000 V2), tegnap óta azt mondom joggal és kell is, de jó ha van valljuk be.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.