Hirdetés

2021. október 21., csütörtök

Gyorskeresés

Vodafone Internet Booster teszt

Van megoldás, ha a wifi nem megfelelő és hálózati kábellel sem tudjuk a lakás minden pontjára eljuttatni a netet.

[ ÚJ TESZT ]

Vodafone Internet Booster – a külső

Vodafone Internet Booster – a külső

Hirdetés

Ezek az eszközök mindig (legalább) párban működnek, hiszen – leegyszerűsítve – kell egy eszköz ami "felhordja" az elektromos hálózatra a jelet és kell egy, ami fogadja, tehát e módon kapcsolatot teremtünk a modem és a számítógépünk között. Ezért is van az, hogy a boltokban általában párosan tudunk csak ilyen eszközt vásárolni, ugyanúgy, amiért cipőből sem csak egy fél párt vásárolunk.

A Vodafone-tól is két kütyüt kapunk a csomagban. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy természetesen további kütyükkel is bővíthető a hálózat, tehát ha már az alap, páros csomagot telepítettük és mondjuk egy másik szobába is szeretnénk bejuttatni az internetet, úgy nyugodtan rendelhetünk a Vodafonetól még egy kütyüt, ebben az esetben már fél-pár (azaz 1 darab) végpont is rendelhető, a meglévő hálózat kibővítéseként. Ezen cikkben egy ilyen, már bővített, 3 db egységből álló hálózat telepítését mutatom be, de ugyanezek a lépések követhetőek az alapcsomag (páros) illetve akár még 3 darabnál több egységből álló hálózat esetén is.

Maguk az eszközök egyébként ízlésem szerint jól néznek ki, designban a UPC Connect Box irányvonalát képviselik, jó formatervezésük van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.