2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Kozmosz ajándék(b)a

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Óriási megtisztelteltetésben volt részem, ami még engem is alaposan meglepett...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Elképesztő, hogy ebben a rohanó, egymás iránt kevés figyelmet fordító világban ilyen dolgok történjenek. Velem ez történt.

A napokban, mikor a Prohardver főoldalán megjelent a rólam és munkásságomról készült riport, rengeteg hozzászólás érkezett különböző tartalmakkal. Voltak olyanok, akik egyenesen privát üzeneteket írtak, kérdezve miként - hogyan csinálom ezeket a módokat.
Mások egészen konkrét dolgokkal, nevezetesen mennyiért építenék házat, moddolnám a meglévő gépüket témában kerestek. Folyamatosan érkeztek a levelek, amiket időmhöz mérten megválaszoltam.

Egyszer csak egy korábbi ismerősömtől jött egy privát megkeresés, melyben tárgyilagosan, de hirtelen mellbevágó kérdések érkeztek.
Megbízok-e benne annyira, hogy a lakcímemet elárulnám neki? (Gyorsan, zárójelben jegyzem meg: monogám, heteró beállítottságú vagyok!)

Természetesen, mivel már korábbról ismertem, így elküldtem számára, majd a válaszüzenetben közölte, van nála egy elfekvő értéktelen, de talán számomra használható alkatrésze, amit egyéb okok miatt nem adott el.

Egyébként mint általában mindenkiben, bennem is megfogalmazódott a kérdés, vajon mi lehet az, ami értéktelen, de én talán tudok vele mit kezdeni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.