2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Vernee Mars Pro – a profi

Mobiltelefon fémházba csomagolva, minőségi kidolgozással, 6 GB RAM-mal felszerelve, baráti áron.

[ ÚJ TESZT ]

Kamerák, multimédia

A készülék hátoldalán egy 13 megapixeles kamera foglal helyet. Az egység a Sony IMX258-as szenzorát használja, ehhez egy f/2.0 apertúrájú optika és egy PDAF-autofókusz is tartozik, dupla LED-es villanóval megtámogatva. Az előlapon egy 5 megapixeles szenzor munkálkodik. Videofelvétel készíthető akár 4K-ban is, elég jó képminőséggel 30 képkocka / másodperc sebességgel.

A kamera szoftver végre nem AOSP alapú, remekül konfigurálható, állítható a fókusz, a kép jellege, a fehéregyensúly, az ISO érték, a képtulajdonságok, bekapcsolható a RAW (DNG) támogatás, HDR, éjszakai fénykép, panoráma mód, valamint effekteket is beállíthatunk.

A szokásos tesztképek automata módban, alapbeállításokkal készültek.

A képek teljes méretben itt láthatóak.

A kamerás képességek nappal egészen jók, hiszen ilyenkor megfelelő a dinamikatartomány, a részletek látszódnak, nincs kromatikus aberráció, a vonalélesség és színhűség is rendben van. A dupla tónusú vaku egész nagyot tud villantani éjjel, azonban a sötétben készült felvételek hanyagolhatóak, ami ebben az árkategóriában nem meglepő.

Zenehallgatásra az unalomig ismert Play Zene áll rendelkezésre. Zenei téren nem teljesít rosszul a mobil, egész hangos, vannak mély és magas dallamok, élvezhető minőségben lehet hallgatni vele a muzsikákat. A fülesre kimenő hangminőség meglepően jó. Az RDS-információk megjelenítésére is képes FM-rádió sem maradt ki a repertoárból, ami szintén jó pont.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Elephone P8 – a telefon

    A távol-keleti gyártó egy olyan készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni, de mégis van némi rés a pajzson.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.