2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Heavy Rain: út a platináig

Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

A Heavy Rain egy sokak által ismert és kedvelt PS3 exkluzív játék, amiről már eddig is számos bemutató cikk született, többek között itt a Logouton is. Ebből kifolyólag ez nem egy játékbemutató lesz, sokkal inkább egy szemléletmód, hogy hogyan lehet még hozzáállni ehhez a játékhoz.

Az alap sztori ugye annyi, hogy van négy főszereplő, akik mind egy sorozatgyilkos után nyomoznak, és az ő sikerességükön fog múlni a játék végkimenetele. Ha az ember végigtolja, akkor kap egy fantasztikus élményt és ezzel az emlékkel él tovább boldogan. DE! Ha ennél esetleg még többre vágyik, akkor jöhet jól neki ez a cikk, ugyanis itt egyéb "aha" és "na ez aztán döfi!" élményt megélhet, egyes befejezések esetén még akár sírhat is.

A cikk első felében leírom az én motivációimat és az utamat az első emlékezetes megismerkedéstől egészen a megannyi örömet okozó platináig.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

    Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

  • Catherine - PS3 bemutató (18+)

    Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

  • A roguelike reneszánsza

    Ha újrajátszhatóságot és kihívást keresel a játékokban, a roguelike neked való stílus. Ráadásul mindezt úgy valósítja meg, hogy közben olcsó is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.