2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

UnifiedRemote: ha messze az ágy széle

Az Unified Remote használta mellett csak arra kell ügyelni, hogy a telefonunk karnyújtásnyira legyen.

[ ÚJ TESZT ]

És most következzen a kliens.

A kliens oldali program elérhető

Trial

és Fizetős formában


Kezdőképernyő

A megszokott lépéseken végighaladva már indulhat is a program. Első utunk vezessen a Servers > Add > Manual részhez
Display rész opcionális a többi pedig értelemszerűen. Meg kell adnunk a gép IP címét (ezt már előre lefoglaltuk neki a helyi hálózaton) Be és kimeneti portját. Opcionálisan a MAC címét és amennyiben állítottunk be jelszót, azt is. Bluetooth esetén a már párosított eszközt kell választani.

Add server

Tekintsünk be a program beállításaihoz is, hogy még inkább testre tudjuk szabi a működést. A legizgalmasabb rész a Layout rész lesz. Itt tudjuk megadni, hogy milyen programokat szeretnénk vezérelni. Gyártó oldalán megtalálható, hogy milyen programokat tudunk vezérelni és, hogy mik a korlátozások a fizetős verzióhoz képest. Amint készen vagyunk a finomhangolással már indulhatunk is célunk beteljesülése felé.


Remotes

Itt tudunk a különféle programok között váltogatni. Képesek vagyunk telefonunk kijelzőjét egyszerű touchpadtól kezdve a különböző zene és film lejátszó programok vezérlésén át a monitor ki/be kapcsolgatásán át a böngészőnk és a Windows egyéb részeit irányítani.

A program megszokása kíván némi időt, de érdemes rááldozni, hogy aztán reggelente a reggeli kávé mellett rányomva a kijelzőre már induljon is kedvenc zenénk, és otthoni randin is alkalmas a gerjedelem fokozására... :)
Természetesen a program munkátok könnyítésére is szolgálhat, csak meg kell találni benne a lehetőséget.

Gyártó oldala: Unified Remote

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.