2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Unaloműzés felsőfokon!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vasárnap este oldalfejlesztésnek adtam a fejem és egy régebben kitervelt „játékok” linket csempésztem a...

[ ÚJ TESZT ]

Vasárnap este oldalfejlesztésnek adtam a fejem és egy régebben kitervelt „játékok” linket csempésztem a lapra. Nem kell senkinek az 5-10megás flash játékokra gondolni, hanem a legegyszerűbbekre, amik mindig meg fogják állni a helyüket. A gyűjtögetésben egy jó barátom segédkezett és így lett meg a tökéletes kép. Ezek azok a játékok, amivel akár órákat ellehet tölteni, kezelésük egyszerű, és mindenki csak ajánlani tudom unalmas perceiben.

Breakout – amelyet bizonyára mindenki ismer! Az Atari által 1976ban kiadott játék, amelyben egy „deszkával” vagyunk. Célunk lerombolni a különféle színű négyszögeket egy labda segítségével. A játéknak nagyon egyszerű a kezelése, így akár már a kicsik is könnyedén eljátszanak vele. Van több változata is, és van olyan, amiben akár 2en is lehet egyszerre küzdeni a golyókkal. Érdekessége, hogy különféle tulajdonságokat nyerhetünk a kiütött négyszögekből. pl nagyobb lesz a deszkánk, vagy romboló-robbanó szuperlabdánk hódítja a képernyőt!


Breakout

Frogger – Ez is azok közé a játékok közé tartozhat, amiről bizonyára sokan hallottak. A játék lényege, hogy a kis zöld békákat átjuttassuk az úton, majd különféle farönkökön és hasonló dolgokon ugráltassuk be őket a búvóhelyükre. Igazából nem lehet mást írni róla.


Frogger

Space invaders – Igazán kis ötletes játék, amelyben le kell lőnünk az idegeneket miközben ők jobbra-balra csúszkálva, bombáznak minket! Vannak változatok különféle régi konzol játékgépeken, amikor az ellenfelek repülnek is mindenfelé, megnehezítve dolgunkat.


Space invaders

Tetris – A logikai játékok egyik fő alappillére. Mindenki tudja játszani, minden korosztálynak ajánlott és emellett tökéletes időtöltés. Mi az N-blox nevű változatát tettük fel a honlapra, de a lényege ugyanaz. Sorokat telíteni különféle színű és formájú darabokkal amelyek eltűnnek a kirakás pillanatában. Minél több sort sikerül betelíteni, annál gyorsabb lesz a játék.


N-blox - Tetris klón

Pacman – Egy kis gombóccal vagyunk, akinek a sok kis sárga bogyót meg kell ennie úgy, hogy az ellenfelekkel ne ütközzünk. A pályán el vannak helyezve különleges bogyók, amelyekkel az ellenfeleket is meg tudjuk enni. Nekem valahogy sose ment ez a játék, de ennek ellenére szeretem!


Pacman

Snake – bizonyára ezt mindenki egy telefonos formájában ismerte meg, pedig már 1978körül futott be egy TSR-80 modellen worm címmel.. Na szó mi szó meg miegymás, a lényege, elkapni a pontokat! Most bután hangzik nagyon, de tényleg ennyi a játék lényege. Elkapni minél több „pontot”, hogy a kis kígyónkból igazi vérengző anakondát varázsoljuk.


Snake

Remélem, sokaknak meghoztam a kedved ezekhez a játékokhoz, és nem csak unaloműzésképp fognak vele játszani. A játékokért és a segítségért köszönet Ablaznak.
Jó szórkozást kívánok.

Dudu

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.