2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Ulefone Metal 4G bemutató

A reklámszöveg szerint a prémium érzést szeretné elhozni a lehető legjobb áron a középkategóriába is.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Az Ulefone 2006-ban alakult shenzheni OEM vállalat, amely 2014-től forgalmaz saját brand alatt mobilkészülékeket. A gyártó nevét valószínűleg kevés európai felhasználó ismeri, a cég azonban jól látható módon arra törekszik, hogy a nemzetközi piacra is betörjön. Képviselte magát az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress – MWC) is.

A telefont a Gearbestről sikerült jó áron megcsípni 110 dollárért, amihez még plusz prémium kiegészítőket is csomagoltak.

Nem mindenki vágyik phabletre annak ellenére, hogy az általános trend az 5,5 hüvelykes kijelző.
Az arany középutat az 5 hüvelykes megjelenítővel szerelt telefonok jelenthetik, kényelmesen kezelhető egy kézzel, nem húzza le a zsebet és elég nagyban képes megjeleníteni a tartalmakat.
Számunkra lehet jó választás a fémházas, nyolc magos processzorral, 3 GB rendszermemóriával, biometrikus azonosítóval és Android 6.0 operációs rendszerrel ellátott Metal 4G.

Az első impulzusokat egy telefonról a kicsomagoláskor kapjuk, jelen esetben az első benyomás csaknem tökéletes.
A matt fekete papírdoboz elegáns megjelenésű, a tetején és oldalán elhelyezett ezüstszínű márka- és típusjelzés is nagyot dob a látványvilágon. A készüléket és a tartozékokat is rejtő belső dobozt oldalról kell kihúzni, elsőként fekete papírtálcában a telefont pillanthatjuk meg, amire már felhelyeztek egy védőfóliát. Alatta ízlésesen elhelyezve egy nagyobb méretű fekete tálcában az 1 Amperes hálózati töltőfejet, SIM-tálcatűt és egy microUSB kábelt helyeztek el. A doboz aljában az saját márkás extra tartozékokat találjuk, mivel a telefonok és okos órák mellett kiegészítőket is gyártanak. Szóval kapunk egy 9H keménységű ultra tiszta képernyővédő fóliát a hozzá való Toolkittel, egy prémium minőségű flipes tokot, valamint egy használati útmutatót. Egyedül a headset maradt ki.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Vernee Thor okostelefon

    Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

  • UMi Max okostelefon

    A fémház kiváló, a hardver korrekt, az akkumulátor nagy jó, B20 is van, de a fényképezőgép lehetne jobb.

  • THL T9 PRO vs. Xiaomi Redmi 3S

    Melyik telefon éri meg jobban? Bal sarokban a másodvonalas THL, jobban az egyik legelismertebb TOP10 gyártó, a Xiaomi.

  • Ulefone Tiger - kölyök tigris

    Dél-kínai gyártó idén októberben mutatta be fémházba bújtatott kis tigrisét, az Ulefone Tiger 4G személyében.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.