2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Ulefone Armor 6E – leégés kizárva

Vérbeli strapatelefon, mely meggyőző hardveres, multimédiás és adatkommunikációs képességekkel rendelkezik.

[ ÚJ TESZT ]

Kamerák, multimédia

Az Ulefone Armor 6E formás hátlapján büszkén feszít a dual kamerás megoldás. Az elsődleges modul 16 megapixeles, f/1.8 rekeszértékű Samsung S5K3P9 szenzor, 5 darabból álló lencsekészlettel, melyet egy valóban működő, 2 megapixeles másodlagos érzékelő támogat a bokeh hatásért. Szerencsére a szoftveres interpolálás kimaradt, így valós a felbontás. A dupla LED-es villanó fényereje korrekt.

Az önarcképek 8 megapixeles felbontásban, f/1.8 rekeszértékű, Sony IMX134 optikával készülhetnek meglepően jó minőségben. Videózni Full HD felbontásban lehet maximum, méghozzá 30 képkocka/másodperc sebességgel.

Az alábbi tesztképek születtek a gyári kameraalkalmazással, automata módban, alapbeállításokkal.

A képek teljes méretben és további képek, valamint lelkes segédeim szelfije itt látható.

Az elkészült képek egész jók, pláne akkor, ha helyén kezeljük az ebben az árkategóriában elérhető képminőséget. A színek szépek, bár egy kicsit túltolja a mesterséges intelligencia, a dinamikatartomány se vészes, a vonalélesség rendben van, mondjuk a széleken már van némi elmosódás, főleg akkor, ha belenagyítunk a képekbe. A víz alatti fotózáshoz egy programozható kamera gomb jól jött volna, valamint a magyar tenger sem ideális a víz alatti világ körbe fotózására, pedig a srácok szorgalmasan próbálkoztak.

A kamera szoftveres felülete egyszerű, pillanatok alatt tudunk váltani a videofelvevő, a kamera, az arcszépség, a Bokeh, a mono és a pro módok között. Egy ikonérintéssel elérjük a galériát, a vakut, valamint az előlapi fényképezőt. A Camera2 API támogatás teljes körű, így a hozzáértők a fehéregyensúly, az expozíció, a fókusz, az ISO-érték, valamint a zársebesség manuális beállításával egész jó képeket hozhatnak össze.

A hátlap alsó részén, bal oldalt található multimédiás hangszóró zenei hangminősége egész jó. A zenei élvezetek fokozására egy integrált FS1610S intelligens audio chipset is beépítésre került. Kapunk RDS-információk megjelenítésére képes FM-rádiót is, de 3,5 mm-es jack csatlakozót nem,így USB Type-C – jack átalakítóra szükségünk lesz, mert anélkül a rádió nem fog üzemelni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone Armor 3W - a túrakirály

    A célcsoportnak jól fog jönni, hogy az Ulefone Armor 3W mellőz minden erőltetett, manapság divatos dolgot.

  • Ulefone Armor 8 Pro

    Jobb vízállósággal valamint hibátlan Bluetooth-szal elsődleges készülékké válhatott volna. Szubjektív cikk!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.