2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Túl a felhőkön

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Urániadúsítás hajnalhasadásig, meg Gúgl is

[ ÚJ TESZT ]

Rába Roland Macbook Pro-val babrál a Köntörfalakban; Sas Tamásék reloaded Presszó-jába WiFi-t telepíteni szállnak ki, ahol a telepítős cég tulajdonosának "Mászerátija" van, gondolom, lávapirosban, bazaltfekete motorháztetővel, mer' az nem széria, meg mer' ez itt Magyarország, a Hamannok országa, Szerényország; Makk Károly úgy ahogy van nézhetetlen Így ahogy vagytok-jában pedig egy vinyót lobogtat Csányi Sándor, rajta a terhelő bizonyítékokkal (puszta kézzel lobogtatja, persze a Kürt így is megtalálja majd rajta..), amiért Fenyő Ivánt kicsit később bele is építik egy teraszba.

Ez a beépítős motívum köszönt vissza a Bunkeremberben is, ott két fővel erősítettek rá a kétméteres bunkerfalra, magos Déva vára ehhez képest tákolmány, bár ez a film '86-ban játszódik, viszont még senki nem programoz Commodore-on. A Vespában pedig, amiből egy jó ízlésű dramaturg max. 25 percet hagy meg, a bizti őr valami FPS gémmel üti/lövi el az idejét. Tartjuk tehát a lépést az idők szelével (képzavar fúj..), és csak egészen néha forgatunk filmet réskamerával, arcról emlékszem mind a tizenkét nézőre, aki megnézte. Persze a filmre is, ami formailag kb. olyan, mintha megtudathasadt volna a celluloid, "időben képezi le a teret", amit csak igen kevés néző szeret.. Kár?

Nos, én nem szeretnék Fenyő úr sorsára jutni, ezért holnap az itthon található összes vincsesztert beteszem a mosógépbe, és kilencven fokon, dupla adag áriellel ráküldök egy intenzív programot, előmosással, csak bírja ki a gyémántmintájú dob. Előtte persze minden adatot felküldök a felhőbe, hogy aztán a Google RAID-vezérlői vigyázzanak rájuk, amolyan privát Jean-Cloud Van Damme-ként. Így azt is megúszom, hogy ha netán felnyomnák a pecót, a B. Egonnal alkudozzak, hány eurót is ér az életművem, mekkora kártérítés jár, mer' most ugye kezdhetem elölről.

Az évi 256 dollárt pedig megspórolom az adatmentésen, azon, hogy nem parázok a hordozással/eléréssel, meg azon, x hónap után a Mondjukaseagate megint visszahívott egy szériát, mer' néha beakad a gázpedál a firmware-ben, ellenben minden adat is oda. Mint az igazság Jancsónál. De ő elegáns volt, Mátyás kapcsán korhű maradt, és egyszer sem üzentek Kinizsinek Twitteren.

Nem aggódom, a 42. Filmszemle alatt úgyis már 2 terrát kapok majd ugyanazért a 256 dollárért. És addig már csak 365-öt kell aludni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.