2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Toshiba AC100 - Androiddal, de minek?

Toshiba AC100 - Androiddal, de minek?

[ ÚJ TESZT ]

Öszegzés

Összegzés

Először is kezdeném a pozitívumokkal. A Toshiba rendelkezik WWAN modullal, azaz 3G támogatással. Ez azért jó, mert így egy SIM kártya és egy mobilinternet előfizetéssel bármikor, bárhol netezhetünk, kötöttségek nélkül. Telefonálni ugyan nem tudunk, ám SMS üzenetet küldhetünk, aminek a megírása is meglehetősen gyorsan megy a billentyűzet segítségével. Nagyon hasznos az akkumulátor hosszú üzemideje, nem mértem, de úgy 6 órát bírt úgy, hogy interneteztem.

Hiányosságai közé tartozik a GPS hiánya. Noha megvan nélküle az ember, bár így nyilván le kell mondanunk a navigációról, a hiánya igazán azért fáj, mert egyébként megkaphatta volna az Android Market-et, amivel az alkalmazások valódi kincsesbányája tárult volna elénk. Sajnos a Toshiba kicsit beleesett abba a hibába, hogy magasabb árat szabott új kategóriát teremtő termékének, ezzel viszont jelentős népszerűségtől eshet el, mert még mindig kevesebb mindenre használható, mint a Windows-os konkurenciái.

Összegezve: a Toshiba AC100 egy érdekes eszköz, internetre talán az egyik legjobb választás, ha a funkcionalitását veszem alapul. Vannak gyerekbetegségei, ezeket azonban remélhetőleg a Toshiba a későbbi modellekben orvosolja. Annak, aki hosszú üzemidővel szeretne állandóan internetközelben lenni, vagy esetleg Android fanatikus, tudom ajánlani a Toshiba AC100-at, de nem árt néha türelemmel lenni iránta.

A Toshiba AC100-113-at az ajándék Djuice 500MB adatforgalommal rendelkező SIM kártyával együtt a mobilx Hungary Kft. biztosította.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.