2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Toshiba AC100 - Androiddal, de minek?

Toshiba AC100 - Androiddal, de minek?

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A Toshiba gyári adatai szerint a FullHD filmekkel is elboldogul a lejátszó. Sajnálatos, hogy ennek ellenére nincs beépített lejátszója mkv kiterjesztésű fájlokra. DivX fájlokat szerencsére minden gond nélkül támogat. Az 1080p-s avi filmeket szépen lejátszotta, de azért jobb lett volna egy mkv fájlon is kipróbálni, mivel azon lehetett volna igazán megnézni, hogy tartja-e magát a gép a Toshiba által ígértekhez.
Valószínűnek tartom, hogy a Toshiba csak DivX-ben gondolkodik, amire abból tudok következtetni, hogy a legtöbb mkv film 4GB feletti méretű, márpedig az AC100 támogatja ugyan a külső meghajtókat, viszont csak FAT32-n, amire maximum 4GB méretű fájlokat tehetünk. Így egyre valószínűbb, hogy a FullHD támogatás csak a DivX-re értendő.

A zenelejátszót némi rossz szájíz kísérte, abból adódóan, hogy a beépített sztereó hangszóró ugyan méretéhez képest jól szól, ám valami, talán a billentyűzet, folyamatosan ciripelve rezonált, ami nagyon zavaró. Fejhallgatóval ilyen gond természetesen már nem volt, ott megfelelő minőségben élvezhető a zene.

A fényképezőgépként is üzemelő webkamerával nem igazán voltam megelégedve, kissé homályos képeket csinál, és ez a fény mennyiségének csökkenésével egyenesen arányosan romlik. Az 1,3 megapixeles webkamera leginkább webkamerázásra jó, azt is csak nagyon jó fényviszonok között.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.