2020. október 29., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Toshiba P750 - multimédiára fel!

Kevesen ismerik a Toshiba P750 modelljét, viszont akik látták, azoknak nagyon tetszett...nem véletlenül:)

[ ÚJ TESZT ]

Teljesítmény

Nem csak a külső, a belső is számít

Hirdetés

Modern külsőhöz modern belső is jár. Nincs ez másképp jelen esetben sem. A gép hozza a kor és a kategória elvárásait. A P750 lényegében egy multimédiás gép, melyet nem csak filmezésre szán a gyártó, hanem játékra is. Mi sem bizonyítja ezt jobban a már említett remek hangszórók és multimédiás érintőgombok mellett, mint az erős processzor és vga párosa.

A teljesítményről egy második generációs Intel Core i5-2410m processzor, egy Nvidia Geforce GT540m 2GB videokártya (illetve az Optimus technológiának köszönhetően az Intel HD 3000 is), 6GB ram, és egy manapság kincsnek számító, meglehetősen nagy méretű, 3D rázkódásvédelemmel ellátott 750GB-os HDD gondoskodik. Panasz nem lehet a gépre, elég erős kiépítés, bővíteni sem kell, maximum egy SSD a HDD helyére (amit külső merevlemezként továbbra is lehet használni), és kész is a tökéletes, villámgyors gépezet.

Teljesítményre különösebb panaszunk nem lehet. Gondolom nem mondok sok újdonságot azzal, hogy a gép képes a legújabb játékok futtatására is medium-high grafikai beállításokkal, natív vagy esetleg 720p felbontáson. Játékok, melyekkel teszteltem: BF3, RAGE, NFS: The Run, Dirt3, Crysis2, Insane2. Egyikkel sem volt gondja, mindegyik nagyon szépen futott a már említett beállításokkal.

3DMark06-ban 1366*768-as felbontáson ~8700 pontot kapott, ha esetleg valakinek ez fontos:

Windows élményindex pontszámai rendre: 6,9 - 7,5 - 5,6 - 6,7 - 5,9:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.