2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ThL W8s kínai okostelefon bemutató

Kicsit "elszaladt a ló" a THL mérnökeivel és sikerült megalkotniuk az egyik legerősebb hardverű telefont.

[ ÚJ TESZT ]

Tartozékok

Doboz és tartozékok

Ha megszabadultunk a csomagolástól, elénk tárul a készülék doboza, amit nem vittek túlzásba a gyártónál, de őszintén szólva, nem is kell ezt csicsázni. Az elején egy THL embléma található, hátul pedig a specifikáció, oldalt pedig egy weblapcím és a vonalkód.

A doboz tetejét eltávolítva végre meglátjuk a várva várt készüléket. Ez még egy buborékos és egy sima tasakkal is védve van.

A telefont és az azt tartó kartont kivéve érkezett egy meglepetés, egy hátlappal rendelkező, jó minőségű, oldalra kihajthatós tok. Azért meglepetés, mert az alap csomagolásba nincs neki hely, és rendeléskor a tartozékoknál se volt feltüntetve. Akartam is rendelni hozzá külön, ám végül erre nem került sor, szerencsére. A tokot a kezdetektől fogva használom. Nekem tetszik, praktikus, bár, ízlések és pofonok.

A tok alatt egy rövid használati útmutatót találunk, illetve egy jó minőségűnek mondott kijelzővédő fóliát. Itt meg kell jegyeznem, hogy a telefonon alapból rajta van egy ugyanilyen, azon pedig egy védőfólia kiálló papírral, amit első használatkor célszerű lehúzni, hiszen alatta ott virít a fólia. Az ujjlenyomatokat átlagos mértékben gyűjti, problémám nem volt vele.

A legalján találjuk az USB kábelt, a szabványos USB kábellel működő töltőt, a 2 db 2000 mAh-s akkumulátort, illetve egy közepes minőségű "agybadugós" headsetet.

És íme a telefon a tartozékokkal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Plantronics ML-18 Bluetooth headset

    Kényelmes, funkcionális, viszonylag olcsó, kifejezetten jó hangminőséget nyújtó, megbízható BT headset.

  • Xiaocai X9 okostelefon - A legjobb?!

    Ismét egy kínai telefon: dual SIM, moddolt Android, jó akkumulátor, korrekt hardver, nagyon olcsón!

  • Lenovo P780

    Lenovo P780: letisztult, elegáns, szinte tökéletes és főképp verhetetlen ár/érték arányú készülék.

  • THL T100S bemutató

    Az első igazi 8 magos mobiltelefon Full HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal, két, egyenként 13 MP-es kamerával, egyenesen Kínából.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.