2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Gyertek a vadnyugatra!

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Annyi mindenféléje van már a Prohardver közösségnek, miért ne lehetne városa a vadnyugaton?!

[ ÚJ TESZT ]

Drága jó közösségi tagok! Gyertek velem a vadnyugatra! Persze, nem Parci csavarodott be a melegtől (ami nincs is már), és indít egy 747-est amcsiba, hanem csak virtuálisan hívlak benneteket. Lehet, páran ismeritek is a The-West nevű (én kóbojneveldének hívom) on-line kalandjátékot. Olyasmi mint a Travian vagy az e-republic, csak RPG-sebb. Kapsz egy figurát, azzal lehet munkákat végeztetni X ideig. Jutalmul kapsz pénzt meg tapasztalati pontokat. Előbbiből felszerelést lehet venni, utóbbiból szintet lehet lépni. Szintlépéskor jön az RPG-s rész, a képességek kiosztása. Mert egyes melókat csak akkor lehet csinálni, ha van hozzá megfelelő számú és típusú képességpontod.

Négyféle karakter van: építő, kalandor, katona, párbajhős. Mindegyikek vannak egyedi extrái és egy fő kalandsorozata, amiben mindenféle feladatokat kell elvégezni. Emellett vannak még egyedi kalandos is, amik egyes szinteken aktivizálódnak. Persze, nem csak passzívan kalandozni lehet, hanem városokat építhetnek a figurák (erre jó az építő karakter). Fel kell húzni a boltokat, bankot ésatöbbit, hogy jobb cuccokat lehessen kapni.

Persze, a várossal sincs még vége a jóságoknak! Lehet például párbajozni a többiekkel (egy ideje már NPC-kel is). Szépen feláll a két fél egymással szemben, nyolc-nyolc lövés, és aki talpon marad vagy többet sebez az a legény a gáton. És ezzel még nincs vége. Vannak ugyanis erődök, amiket nem csak építeni, hanem ostromolni és védeni is lehet. No, ez a része az igazi nagy móka a The-Westnek. Feláll egymással szemben 50-100 védő és támadó, aztán kihasználva a terep adottságait egymásnak mennek. És tényleg számít nem csak a harcosok szintje, hanem a stratégia és az összhang is! Komolyan mondom, marha jó móka.

Személyesen valamikor az év elején találkoztam a The-Westtel. Azóta valahogy nem igénylem a Mass Effect 2-t meg a többieket, bőven elég nekem a kóboj. Rengetegféle lehetőség, variáció és az online forma miatt állandó izgalom van benne. Nagyon örülnék neki, ha csatlakoznátok hozzánk, és mi a PH-sok megmutatnánk ott is, egy város formájában, hogy mennyire jó banda vagyunk.

Aki kedvet érez hozzá, regisztráljon a The-West magyar oldalán, és jöjjön a 8. világra. Ez már egy április óta futó világ, szépen ki van épülve. Ha minden jól meg az elég komoly, LOD szövetségbe is bekerülhetünk, aminek rengeteg erődje van, szóval mindenki megtalálja a szórakozását. Engem mrudi néven lehet megtalálni a LOD 2 városban, no meg a párbajos ranglista elején :) Egyelőre ott gyülekeznénk, majd csinálunk saját várost a környéken.

A játékot most nem kezdem leírogatni, mert egyrészt jó a wikis súgója, a játék elején van tutorial, meg úgyis rájöttök majd a lényegére. Komolyságát jelzi, hogy csak a magyar világokban majd 120 000 játékosa van, jó nagy fórummal, és tartozik hozzá nem egy információs közösségi oldal is.

Szóval szeretettel várlak benneteket a vadnyugaton!

Írtam egy (kókusz)dióhéjnyi útmutatót a játékhoz

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.