2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téli nagytakarítás

A nagy fertőtlenítés: egy számítógép kitakarításáról, kissé vicces megfogalmazással, életérzéssel.

[ ÚJ TESZT ]

Meglepetés

"Őszintén szólva én ilyet már láttam, de én ilyet még nem láttam!" - mondással jellemezhetném a látottakat. Ki gondolta volna? Senki! Senki sem tudta, senki sem tudhatta. Ilyet, élő ember még nem látott. Képzeljétek el a következőt. Merevlemez. Fölötte 786234 km hely. DVD író, fölötte másfél cm hely. Hol lehet nagyobb szemetet hagyni? Hát ahol a belmagasság meghaladja a x métert, válaszolja Jóska bácsi. Válaszoltam én. Pedig nem.

Gondoltam már ne végezzünk fél munkát, kiveszem a DVD írót, takarítsuk meg azt is. Gyors zár katt, kitol előre. Az első két centiméter után elkapott a röhögőgörcs, nevettem tiszta szívből, kacagtam. A kolléga nem látta még, hogy én miért nevetek, majd csak utána, miközben egy szót sem tudtam kinyögni, könnybe lábadtak a szemeim. Megnézte a gyerek, amin én már fél órája nevetgélek, majd nevettünk együtt. Beszéljenek a képek helyettem.


Egerek lakóhelye

Kérem tisztelettel, ez már azért mindennek a teteje! Hogy lehet ezt összehozni? Nagyon durva, erre már nem tudok mit mondani, csak mosolygok rajta. Ehhez már a hígító is kevés volt. Rongy, szivacs, körömkefe, víz, hígító kombinációja kellett ahhoz, hogy a mocskot a felére redukáljuk. Kitartó és emberes súrolás után végül valamennyire lépfene-mentes lett. Az utóbbi képen, a háttérben látható, vödörben lévő szürke víz eleinte kristálytiszta volt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • 10 éves PC-t napjaink játékaira

    Az AMD közel 10 éves platformja két processzorával végre bemutathatja, hogy mit tud néhány mai játék alatt.

  • Olcsó NAS otthonra

    Karácsonyra kaptam egy ZZZ Smart Group OEM NAS 310-es szervert, ezt szeretném nektek bemutatni a kicsomagolástól a beüzemelésig.

  • Műanyag MacBook reborn

    Történet egy 5 éves műanyag Macbook notebookról, amit sikerült kipofozni és napi használatra alkalmassá tenni.

  • "Internetkávézó" vezérlőprogram

    Ha nincs pénz és szükség sem drága, bonyolult szoftverre, akkor magunknak kell alkotunk egyet!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.