2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű

Kedvező árú, 10.1"-os HD felbontású IPS paneles táblagéppel rukkolt elő a Teclast, ami 3G adatkapcsolatra is képes.

[ ÚJ TESZT ]

Külső és kijelző

Kiterjedése 260 x 163 x 9,6 milliméter, tömege 567 gramm, ezek kimondottan jó paraméterek, bár ekkora eszközöket már két kézzel szokás fogni. A 10,1 hüvelykes képátló és a 1280 x 800 pixeles felbontású, ami 149 pixelt eredményez egy hüvelyken, ami nem valami sok, de ebben az árkategóriában ez megengedett. Az IPS panel 16:10 képarányú. Fényerőt kizárólag manuálisan tudjuk állítani széles tartományban.
Maximális fényerő elegendő, hogy napfény alatt is látni lehessen. Betekintési szögek megfelelőek 178°.
A panel tíz ujjat tud megkülönböztetni, a felület érzékenysége átlagos.

A burkolat mindenhol műanyag, a kijelző üveget mely védelméről nincs információ elfogadható méretű káva öleli körbe, gyárilag tartalmaz védőfóliát is. Összeszerelési minőség tökéletes, recsegést-ropogást egyáltalán nem tudok előidézni a készülékházból.
Fekvő nézetben középen található a 0.3 megapixeles előlapi kamera, oldalt szintén középen SIM-kártya és a microSD kártyát befogadó nyílás ami akár 128 GB-os is lehet. Továbbra is fekvő nézetben balra a kijelző felett bekapcsoló gomb és a hangerő szabályzó, bal oldalon pedig a microUSB majd a hálózati töltés és a 3,5 mm-es jack csatlakozó, valamint alatta a mikrofon kapott helyet.

Hátul se fogunk semmi megdöbbentőt találni. Biztos fogást garantáló matt fekete felület egyhangúságát a felül középen lévő a márkajelzés logó és az alatta lévő típus jelzés szürke feliratai törik meg.
Találunk itt még egy 2 megapixeles főkamerát, egy a házba süllyesztett Reset gombot és a hangszóró nyílást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Axon Elite - ligában játszik

    A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.