Hirdetés

2019. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű

Kedvező árú, 10.1"-os HD felbontású IPS paneles táblagéppel rukkolt elő a Teclast, ami 3G adatkapcsolatra is képes.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Teclast 1999-ben alakult, dinamikusan fejlődő a Kínai piacon jól ismert szereplő. Felhasználó bázisa mára már túllépte a 80 millió főt. Számos díjat elismerést szám szerint 16-ot besöpört a hazai piacon.

Hirdetés

Magas minőségű gyártósorokon folyik a termelés világhírű R&D standard rendszerben. Szigorú gyártási előírások miatt termék meghibásodási ráta alacsonyabb, mint öt ezred. Jelmondatuk ‘quality comes first’ vagyis a minőség az első. Hazai piacon eddig nem nagyon ismert tablet lesz mai cikkünk tesztalanya.

A gyártó kínálatában a legnagyobb képátlójú phablet 10.6 hüvelykes, ami mellett még All In One PC, Tbook 2in1, E-book olvasó, Okosóra, Power Bank, Pendrive, Adatkábelek és még sok-sok minden található.
Több mint 100 országban vannak jelen, sajnos hazánk jelenleg nem tartozik közé.

Az eszközt a Gearbesttől rendeltem, ami megvásárolható 99.99 USA Dollár áron.
Doboz egyszerű kivitelű, oldalt valamint az alsó részén szürke a tetején fehér, a gyártó neve és emblémája látható minden oldalon. Az egyszerű papírdobozban csak a készüléket, microUSB kábelt, Jack töltőkábelt amihez sajnos nem mellékeltek hálózati töltőfejet, OTG kábelt és használati utasítást kapunk. Beleférhetett volna egy 2.5 amperes töltőfej mivel a Teclast gyárt azt is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Axon Elite - ligában játszik

    A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.