2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű

Kedvező árú, 10.1"-os HD felbontású IPS paneles táblagéppel rukkolt elő a Teclast, ami 3G adatkapcsolatra is képes.

[ ÚJ TESZT ]

Adatkommunikáció, akkumulátor, végszó

WIFI: 802.11b/g/n kétsávos ami kezeli a 2.4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciákat valamint WiFi Direct és HotSpot funkcióval is megvan támogatva. Bluetooth 4.0-as szabványú, a microUSB csatlakozó pedig 2.0-ás ami OTG kapcsolatra is képes. Miracast funkció is elérhető így képernyő tartalmát megjeleníthetjük a technológiát szintén támogató tévéken, kivetítőkön és egyéb, adatfolyamokat kezelő médialejátszókon Van 3G modul is így a telefonáláson kívül ami a közelségérzékelő híján főleg kihangosítva vagy headsettel történik, lehet internet kapcsolatunk WiFi nélkül is. Frekvenciasávok GSM 850/1800 WCDMA 2100MHz. Az APN beállítások kézzel történő beállítása után a piros szolgáltatónál 42/5,76 Mbps volt a maximális sávszélesség. Van beépített GPS modul ami gyorsan talál jelet, de megfelelő tartó nélkül autóban nem tudtam tesztelni.

A hátlap alatt lévő, házilag nem cserélhető 5800 mAh kapacitású Lithium polymer akkumulátor böngészéssel, YouTube videók nézésével, szövegszerkesztéssel terhelve 6 órát bír ki. Ha visszavesszük a fényerőt és csak offline módon nézünk filmeket, akkor akár 7-8 órányi időt is kibírhat egy töltéssel.
Játék futtatására a Mali-450MP GPU korábbi tapasztalataim alapján megfelelő.

Teclast márkanév hazánkban gyakorlatilag ismeretlen pedig szinte az összes ár- és teljesítménykategóriát lefedik a digitális világban. Összegezve erős masszív készülékház, nagy belső tárhely ami tovább bővíthető, 3G és GPS modul, jó minőségű kijelző az alacsony felbontás és a nagy méret ellenére is egészen jó. Rendszer teljesítménye az akkumulátoridő teljesen vállalható, a hangzás átlagon felüli.
Alapvetően arra amit a specifikáció és az árkategória alapján elvárhatunk azt hozza is.
Igaz a kamera olyan amilyen, kispórolták a hálózati töltőfejet de 100 Dollárért azért valahol kompromisszumot kell kötnünk.
Véleményem szerint nem nagyképű de egy jóképű ajánlat ebben az ár és teljesítménykategóriában a Teclast X10 3G.

Bemutató videó

Az eszközt a Gearbesttől kaptam.

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Axon Elite - ligában játszik

    A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.