2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Te őszin?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Szeretet, gyűlölet. Szerrel etet, ölni gyűlnek, nem ölelni. Hogy mi a szer? DMT.

[ ÚJ TESZT ]

Te őszin?

Hogy a magyar nyelv mennyire csodálatos, s hogy mit jelent a magyar (mag őr) nem kívánok kitérni, aki beljebb kíván hatolni annak két link és az álla leesik.

[SZER-TAN]

[Ősnyelv]

Mit jelent az, hogy őszinte? Az Ő szintje, vagy szinte ősz, amikor lehullnak a levelek és a fa teljességében leplezetlen, meglátszik, hogy valójában milyen, nem takarják el a zöld, vagy elsárgult levelek. Apámmal rendszeresen vitázunk Istenről, egyszer a kertben ordítozva, értetlenkedve a fejemhez vágta, hogy Jézus miért volt olyan hülye, hogy megátkozta a fügefát, amikor pontosan tudta, hogy nem volt fügeérésnek ideje?

Mk 11,13
És meglátván messziről egy fügefát, a mely leveles vala, odaméne, ha talán találna valamit rajta: de odaérvén ahhoz, levélnél egyebet semmit sem talála; mert nem vala fügeérésnek ideje.

Erre is fogok magyarázatot adni, de mielőtt továbbmennék, előveszek a Bibliából két idézetet. Ezt megelőzően pedig arról, hogy mi a magyarázat. A magyar nyelv a világon az első kialakult beszéd, a rovásírás volt az első, ami nyelvében él a nemzet. Magyarázat. Ázik a magyar, magyarázik, az eső Isten áldása, ha valamit meg kell magyarázni, érthetővé tenni, azt nem lehet másképp, mint magyar nyelven. István király volt az, aki a magyar népet elszakította Istentől, és beszüntette a rovásírást. István király valami nagy jót tehetett a szabadkőműveseknek, ha a szintén szabadkőműves katolikus (kaotikus) egyház a mai napig körbehordozza a mumifikálódott jobb kezét. Kinek szokás levágni a jobb kezét a magyaroknál? Az árulóknak. István király a saját népe ellen harcolt idegen hadsereget igénybe véve, a német-római birodalom segítségével győzte le Koppányt. A magyarok hét törzsének volt egy vérszerződése, a hatalom gyakorlása is benne volt, érdemes utána olvasni a nem hagyományos médiában.

Na de jöjjön a két bibliai idézet:

Rm 8,27
A ki pedig a szíveket vizsgálja, tudja, mi a Lélek gondolata, mert Isten szerint esedezik a szentekért.

Mt 12,36
De mondom néktek: Minden hivalkodó beszédért, a mit beszélnek az emberek, számotadnak majd az ítélet napján.

Oké, mi ez az egész katyvasz? Mi az, hogy minden hivalkodó beszédért? Te szoktál hivalkodni? Ha nem, akkor nincs semmi gond. A hivalkodás hív alakoskodás, dicsőség keresése. Ha már rajta kaptad saját magad, hogy másoknak dicsekedtél, fölényeskedtél, akkor bajban vagy. Nem tudom, hogy rögzítik, biztos nem magnón, mert nincs annyi szalag, hogy Ádámtól az utolsóig mindent rögzítsen. Isten meg nem a BASF, vagy a TDK tulajdonosa, szóval biztos van valami biztosabb módszer, hogy az orrod alá tudjanak dörgölni minden egyes hivalkodó mondatodat, amit valaha kiejtettél.

Csak, hogy néhányat említsek. Minden egyes hivalkodás arról szól, hogy milyen eredményeket értél el, vagy mit sikerült vásárolnod, vagy hol voltál és ott miben részesültél, amiben általában mások nem. Még egy koldus, hajléktalan is képes hivalkodni, s a hivalkodás mindig egy kérdésben végződik, amit a kéretlen hallgatóságnak tesznek fel. Szerinted jól jártam? Mi köze hozzá? Ő dönti el, hogy jól jártál, vagy te magad? Nagyobb a tévéd, nagyobb a köbcentid, nagyobb a fizetésed, nagyobb a házad, a jóléted? Melyiket viszed magaddal a sírba. A sír is jó szó, mert oda eltemetnek és sírnak utánad, ha szerencséd van. Ha nincs, akkor képmutatóan, szipogva, könnyeket imitálva gyorsan elföldelnek és rohannak szétkapni, haszonélvezőivé válni annak, amit magad után hagytál, mint (érték?).

Szeretet, gyűlölet. Szerrel etet, ölni gyűlnek, nem ölelni. Hogy mi a szer? DMT.
Dimetiltriptamin. Az agyunkban van egy harmadik szemnek nevezett, köznyelven tobozmirigy nevű szerkezet, amit a néhai Fáraók agyából kivettek és megettek. Ez az elveszett tudás, a Sátán aduásza. A fogantatás 49. napján rukkol elő, amikor a nemiség kifejlődik, és úgy is nevezik, hogy a lélek molekulája, akkor jelensz meg. 7*7 mennyi? Ez a tobozmirigy az agyban jól elvan dugva, csak stresszes helyzetekben aktivizálódik, mint szerelem, (szer elem, a dmt valamely molekulája) vagy szeretet, amikor úgy érzed e molekula kémiai hatására, hogy valakit szeretsz.

Átsegít a halálodon is, akkor teljes mértékben felszabadul. Akik a klinikai halál állapotából visszatértek, mind arról számoltak be, hogy a halál kellemes, persze, mert csontra be volt lőve, a DMT hivatalosan is kábítószernek minősül, s Isten a legnagyobb dealer. Nagy arc, Ő teremtette a marihuanat is :DDD az emberek meg betiltották. Valami 10 évet szipákoltam a 90-es években, nem sírom vissza.

Mielőtt belefognék a katarzisba, belövök vénásan még egy bibliait:

Jer 1,5
Mielőtt az anyaméhben megalkottalak, már ismertelek, és mielőtt az anyaméhből kijövél, megszenteltelek; prófétának rendeltelek a népek közé.

Ezt Isten nem csak Jeremiásnak mondja, minden egyes emberre vonatkozik. Az Isten előtti meztelenségre, és a leplezetlenségre szeretnék kitérni. Hjaj és eszembe jutott még egy, ígérem nem foglak benneteket bibliai idézetekkel bombázni, innentől gugás lesz.

Lk 8,17
Mert nincs oly titok, mely nyilvánvalóvá ne lenne; és nincs oly elrejtett dolog, mely ki ne tudódnék, és világosságra ne jőne.

Nahhh, akkor aki eddig bírta az jöjjön velem, a többiek mehetnek vissza aludni, baráttokköztön, valóvilágon nyomorodni. Most kezdődik el. Szó szerint is, és képletesen is.
Kezdjük azzal, hogy van e Isten vagy nincs?

Mondjuk, hogy nincs Isten, nem létezik, de mi emberek, és a föld, ami egy rendszeren (rend szer) alapul, ahhoz állítjuk az órát, naptárat, a véletlen folyománya. Juhhé, szarni Istenre, kit érdekel? Szabadon lehet őt káromolni, hisz nem létezik. Ha meg egy nem létező dolgot káromol az ember, nem felesleges? Zbvghrtosikunezvcap például nem létezik, úgyhogy minden nap, amikor felébredek, simán, büntetlenül mondhatom azt, hogy bassza meg a Zbvghrtosikunezvcap. Nincs következménye. De, aki hülye, az elmorzsolgat esti imához egy Zbvghrtosikunezvcap füzért és esdeklik, meg szobrot farag neki és letérdel Zbvghrtosikunezvcap előtt, hogy bocsássa meg a bűneit. Totál hülye. Isten sem létezik, hagyjuk a fenébe, beszéljünk a valóságról. A valóság pedig az, hogy itt vagyunk, mi létezünk, Isten meg kétséges.

Nem érzed úgy, hogy Isten megtagadása, az, hogy az ember egy teremtett, megalkotott test és lélek az csak hivalkodás, automatikus reakció a mire is? Kinek az érdeke Istennnel szembefordulni? Természetesen a Sátáné. Minden ember, aki tagadja Isten létezését, az a híres légy önmagad, és tedd, amit tenned kell, nem ördögtől való gondolat. Egyáltalán a fogalom, buzernyák liberálisok szokták alátámasztani a mondanivalójukat a parlamentben azzal, hogy nem ördögtől való gondolat. Jaj ne röhögtessél már! Még is ki szorgalmazná a homoszexuális randalírozást a főváros szívében? Isten? Olvastál már valamit a Bibliából? Mit mond arról, aki homerák? Jó, tudom, van a meleg kenyér alapítvány vagy mi, színes kenyér, vagy szivárvány? Nem emlékszem rájuk. Hja, megvan, buzik az öt kenyérért egyesület. Keresztény homoszexuálisok. Nagyszerű, csak egy valamit nagyon messze elgurítottak. Az Ő lobogójuk az, hogy fartúrók, amellett állnak ki, és igazolásul a kereszténységet hozzák. Na most evilági nézet szerint a homoszexualitás betegség, Jézus meg bármilyen betegségből képes kigyógyítani bárkit, ők még is inkább ragaszkodnak a betegségükhöz, mint Jézus általi homoszexualitásból gyógyuláshoz. Hogy is van ez?

A posztom némely pontja vállalhatatlan, de az én szintem, őszinte, szinte ősz, leplezetlen, kimondom, ami a szívemen, az a számon, sablonos.
Na még egy uccsó bibliai, nehogy már, érdekes megvilágításba helyezi az eddigieket.

2Kor 4,2
Hanem lemondtunk a szégyen takargatásáról, mint a kik nem járunk ravaszságban, és nem is hamisítjuk meg az Isten ígéjét, de a nyilvánvaló igazsággal kelletjük magunkat minden ember lelkiismeretének az Isten előtt.

Basszus, még álmomban is szoktam káromkodni. Nemrég azt álmodtam, hogy egy rendőr fia kért tőlünk egy fazekat. 20 literes piros, szétverte, púposra egy dobverővel, úgy hozta vissza, s szabadkozott. Mondtam neki, hogy anyád picsája, ne törődj vele, csak egy fazék. Erre jött az apja, aki rendőr, hogy mi az, hogy anyád picsája? Hogy beszélsz a fiammal? Nahhh, akkor meg én kezdtem el szabadkozni, hogy nem az anyját akartam megsérteni, hanem feloldani a helyzetet, hogy ne legyen feszültség, de a feloldásom nyomán nagyobb feszültség támadt, mint vártam. A rendőr rángatott a karomnál fogva, de megalázkodtam előtte, ő pedig érzékelte, hogy van felettem hatalma, és elengedett. Jót röhögtem reggel, minden éjjel van olyan álmom, ami tanít valamit, pedig nagy ívben székelek a tudatos álmodásra.

Na most viszont tényleg nem tudom hol tartottam, és mit szerettem volna mondani. Iszok egy sört, mindjárt jövök, már csak kettő van :DDD az indító mennyiség ne érdekeljen, bár szívesen bevallom, napi egy láda az adagom :DDD kivéve, ha vendégek jönnek, mert akkor éjjel is ébren vagyunk, tűz, sütögetés, mély beszélgetések, frazeológia, öntözni kell, több fogy. A rekordom kb. 50 doboz sör 24 óra alatt. Kicsit nehezen beszéltem, elmosódottan, a tudatom tiszta volt, meg tudtam fogalmazni, amit szerettem volna, akkor is Istenről volt szó. Úgy kezdődött, hogy lehívott a lelkész a parókiára, hogy jönnek egy pesti gyülekezetből vendégek, főzzek üstben valami finomat. Tűzött a nap, gulyáslevest aplikáltam, izzadtam, mondom a lelkésznek, hogy nincs véletlenül söröd? Áhhh, dehogy, legyintett és szó nélkül bement a parókiára vigyorogni a vendégeknek. Én meg tudtam, hogy szereti a sört, körbejártam és egy fészerben, ami jó hűvös volt, találtam 2 tálca Löwenbraut, szép kék, csábító dobozok, nem volt bennem félelem (fél elem). Magamhoz vettem egy tálcával és percek alatt bedobtam vagy négyet szomjúság címén. Aztán a vendégek sorjáztak kifelé, hogy micsoda finom illat, mi készül? A 10. sör után már ügyet sem vetettem rájuk, megfőztem, bevonultak az asztalokhoz, hálálkodtak, én meg menekültem, hogy hagyjatok már a fenébe. Utolsó sört bontottam, amikor megjelent egy haverom, bejáratos a parókiára. Kérdezte, hogy van söröd? Van hát, a lelkésznek nincs, elővettem a másik tálca Löwenbraut és bepusziltuk. A pestiek hívtak, hogy menjek velük fényképezkedni, elhessegettem őket, mint a legyeket, ostoba, képmutató bagázs, egyetlen őszinte szavuk sem volt, csak arcukra ragasztott vigyorgás és ájtatosság, hányingerem volt tőlük. A haverral leléptünk sörözni, másnap reggelig nyomtuk, végig Istenről volt szó, Ő nem hitt benne, de értette, hogy miről beszélek.

Hol tartottam?
Hja, sör, elfelejtettem, bontom, gészség :DDD

Lassan rátérnék arra, hogy mi a mondanivalóm, mindig elkolbászolok. Az őszinteség, ki mit mer bevallani magáról, mennyire képes önmagát leleplezni, tudva azt, hogy Isten már születése előtt ismerte az egész élete minden mozzanatát, pillanatát, gondolatát és kimondott szavait. Nem rögzítenek semmit, olyan ez, mint az eső. Minden egyes megszületett ember egy cseppje a tengernek. A tenger szabadjára engedi a felhők közé, a földre hull, megteszi a saját útját, s visszatér a tengerbe. A tenger nem akkor ismeri meg a visszatért vízcseppet, már előtte ismerte. Az ember lelke meg azt diktálja, hogy alakoskodjunk egymás előtt.
A dicsekvés fárasztó dolog, sokkal könnyebb őszintének lenni, próbáld ki.

Vannak gyengeségeid? Iskolázatlan vagy, szegény, pénztelen, vagy testi hiányosságaid vannak? Próbálod ellensúlyozni, vagy csak úgy élsz természetesen és minden rendben, egyensúly, és a pohár félig tele van?

Nemrég beszéltem egy ismerősömmel, akivel sok éjszakát átvihogtunk, és láttam őt letolt gatyával ülni a híd alatt, hallottam őt végzett diplomásként ordenáré módon kikelni magából, visítozva ordibált és cigányozott. Elbüszkélkedett az új állásával, s hogy milyen nehéz volt bekerülni, kiváló munkahely, karrier. Kérdeztem tőle őszintén, hogy mit írt bele a CV-be (Curriculum Vitae)? Csupa magasztos dolgokat, amihez csipa kell, hogy elhiggyék.
Így megy ez a világ, hazugságokra épül, ha mindenki őszinte lenne, és kimondaná, hogy valójában mit gondol, ez a világ alapjaiban omlana össze és a zavarodottság lenne úrrá mindenkin.

Szerencsésnek mondhatom magam Isten kegyelméből, mert rész szerint ismerem Istent és elmondhatom, hogy nekem nincs semmi takargatnivalóm. Bármit lehet kérdezni, úgy válaszolok, mint aki ősz, bölcsen, leplezetlenül, nincs takargatnivalóm, rólam lehullottak a falevelek.

Hja, apám, hogy miért nem értette, s miért kelt ki magából a fügefalevélen. A bűnbeesés után Ádám és Éva azonnal elrejtette a meztelenségét, minden csak szimbólum. Isten meztelenül teremtette meg őket, nem a meztelenségük volt a baj, hanem a lelkiállapotuk. Isten azt kérdezte Ádámtól, hogy hol vagy? Nem tudta volna? Nem a hely volt a lényeg, hanem az állapot. Istenben, vagy Istenen kívül? A bűnbeesés sem egy cselekmény volt, hogy ettek az almafáról. Az almafa egy baromság, a jó és rossz tudásának a fájáról ettek. Isten szava élet, amíg azt fogadták be, lélekben éltek Istennel együtt, aki élő lélek, Isten lelke önmagában hordozza az életet, aki vele közösségben van, az is él. A Sátán becsapta őket, nem az volt a bűn, hogy ettek a fáról, az már csak tünet. Befogadták a Sátán szavát, aki azt mondta, hogy semmi baj, nyugodtan egyél, olyan leszel, mint az Isten. Te magad leszel az Isten, aki megkülönbözteti, hogy mi jó és mi rossz. A Sátán szava a halál, manapság nagyon népszerű azt mondani, hogy magadban higgyél, Istentől ne várj semmit, úgysem segít rajtad, naponta tapasztalom. A Sátán szava a halál, Isten azt mondta, hogy ha eszel a fáról meghalsz. Még is élünk, de csak testben, nem lélekben. Jézus megelevenítő szellem, már a föld teremtése előtt, amikor még nem volt ember, el volt rendelve bűnért való áldozatul. Ha nem hiszed olvass utána. Milyen Isten az ilyen? Ember még sehol sem, de rászabadítja a Sátánt, tudván, hogy milliószor okosabb és hatalmasabb az embernél, hátha bűnbe esik. Meg is lett, aztán jöhet Isten báránya, Isten a megmentő, aki eltörli a bűnt, és megbékélteti magát Jézus véráldozatával. Összeesküvés elmélet, még mielőtt az ember lett volna. Rengeteg kérdés, s mi volt Isten előtt? Ha megtudjuk megnyugszunk, csekket be tudjuk fizetni? Áramot nem kapcsolják ki? Kötelező biztosítás befizetve? Emelkedő benzinár? Elárverezett lakás? Hanyadik feleség? A négy megszületett gyermeked hány helyen karácsonyozik? Egyáltalán mit ünnepeltek karácsonykor? A szeretet ünnepe? Kemény, mindenki tök ideg, Jézus születésnapja, egy ünnep, amit mindenki, az egész világ ünnepel, csak arra nem kíváncsi, hogy ki az ünnepelt. Lohol a boltba drága pénzen vásárolt ajándékért, sablonos mosollyal átadja, s melléragasztja, hogy ugye tetszik? Nagyon drága volt ám! Ugye szereted a nagyit?

Micsoda egy fékevesztett, elborult, eltorzult társadalom. Társ a dalom. Nem a való világ, ahol élőben közösülnek, majd a hírnév után egy héttel mellplasztika, s utána se híre, se hamva a híres álompárnak. A nagymamám és a nagypapám egymás mellett fekszenek a sírban, ők az álompár, hosszú éveket éltek együtt, becsülettel felnevelték apámat, a családot összefogták, kaptam atyai pofont és szidalmazást nagymamámtól. Átadták azt az értéket őszintén, és leplezetlenül, amit még én is átadtam a gyermekeimnek, itt nincs kidobott étel, és nem rinyálnak mekdonáldsz után, ismerik a feleségem főztjét, és nem marad, mind egy szálig elfogy, megköszönik. Úgy állnak fel az asztaltól, hogy köszönjük szépen a vacsorát.

Belefér még egy bibliai idézet? Csak, mert vesszőparipám a libsiket ostorozni, ki nem állhatom ezt az istentelen és sátáni bagázst, csak az ő kedvükért, mert nekik az erkölcs nem létező fogalom, ahogy az identitástudatot is szeretnék gyökerestül kiirtani, elsápadnak, ha valaki a nemzeti zászlót lobogtatja.

Szóval:

Péld 23,14
Te vesszővel vered meg őt: és az ő lelkét a pokolból ragadod ki.

Utóirat, mert az olyan irodalmi, és baromira nem illik hozzám, kockacukor gyanánt, mint az igáslónak, ami elcipelt nagy terhet. Nem könnyű olvasmány, továbbgondolós, nem elég megérteni, emészteni is kell, kérődzni rajta, rejtett összefüggéseket kihámozni, mert valójában tízszer ennyit szerettem volna mondani. Ez csak útravaló, nehéz idők jönnek, mindjárt piros gomb. Ha megnyomják, és még lesz internet, akkor sokkal többet elmondhatok, a világ nem ennyi. Ha a szimatom nem csal, mi leszünk az elsők. Magyarország, a fenevad Budapestre jön. Június, július? Éhezés? Fosztogatás? Vagy csak lázálom?
Időben visszatérünk rá, egy kevés idő még van.
S a legnagyobb titok, hogy az idő nem is létezik, csak a türelem.
Tűr elem.

Hja, a félelem, elfelejtettem kifejteni, hogy miből adódik. Aki fél, az nem egész.
Egészség. Kétértelmű, az egész szóból ered, ami valójában égész. Közösség, közös ég.
Van ez tovább is, végtelen, de mint mondtam, ha arra adod a fejed, hogy útra kelsz, ez csak útravaló.

[Őszinte gugás videó, a fikázás lélektanáról]

Előzmények

  • Ideológiai kisülés

    guga rühelli az orvosokat, családjával ki akar költözni az erdőbe, és különben is iszik mint a kefekötő.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.