2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Tanuljunk japánul #3

Segítség azoknak, akik szeretnék megtanulni ezt a szép nyelvet. Tanoshinde!

[ ÚJ TESZT ]

HAWX 2 JÁTÉK

Harmadik íráson is túllépve itt az ideje megnézni, hogy mennyi maradt meg eddig. Hogy legyen egy kis ösztönzés (meg amúgy is imádlak titeket) úgy döntöttem, hogy a legjobban teljesítő személy mancsát (pontosabban postaládáját) egy eredeti, Ubisoft-tól digitálisan letölthető Tom Clancy's HAWX 2 üti. De a többieknek sem kell aggódni, hisz mindenki nyer, legalább a tudást.

Röviden a HAWX 2-ről annyit, hogy egy vadász repülős, mindenki jól lepuffantós harci játék, szimulátor téren nem egy IL 2 Sturmovik, de azért el lehet vele szórakozni. Alábbi dolgokat emelném ki:
- gyönyörű grafika full DX11 támogatással
- CO-OP
- multiplayer csaták
- változatos singler küldetések: légi csaták mellett földi egységeket is támogatni kell

Legjobbat nem is mondtam: régóta az első játék, amit nem tudtak feltörni, tehát a sarki virágboltban nem árulják.

És mit kell tenni ahoz, hogy tiéd lehessen ez a játék? Mindössze neked kell lenni az elsőnek, aki a lent látható feladatsort helyesen (vagy legalább elfogadható) tölti ki és küldi el privát üzenetben (nem e-mailben, nem hozzászólásban, privátban!) a megoldást (remélhetőleg jól tagolva, hogy látható legyen melyik kérdésre mi a válasz). Ahoz, hogy mindenkinek azonos esélye legyen, lesz adva kis idő ennek az írásnak az átfutására, mivel ebből is lesznek kérdések feltéve. Nem hazudok, nem célom, hogy könnyű legyen így előfordulhat, hogy valamit egy előzőleg bemutatott példa alapján kell kilogikázni vagy csak az "apró betűs részben" említettem.

Mindenkinek szeretnék ugyanannyi esélyt adni, ezért próbáltam választani olyan időpontot, ami a többségnek jó, tehát szombat 14:00 kor kerülnek fel a kérdések.

A játék véget ért.

A sikeres olvasó nevét itt és hozzászólások között fogom közölni. Bárki részt vehet, nincs korlátozva. Jó tanulást és sok szerencsét mindenkinek!

A HAWX 2 felirat és a HAWX logo az Ubisoft tulajdona!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.