2023. március 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Takee 1 kínai telefon

Állítólag a világ első holografikus telefonja. Valójában best buy poén Jelly Beannel és jó üzemidővel.

[ ÚJ TESZT ]

Konklúzsön

Hosszú távú tapasztalatom nyilvánvalóan nincs, ami a készülék használatát illeti, viszont pár dolgot már előre elmondhatok róla. Az összeszerelés annyira ott van, hogy szerintem néhány leejtést követően sem fog leválni a hátlap, meg ilyenek, de ha esetleg mégis, akkor ott a cserehátlap. Általánosságban a használata kellemes, a fogása, kinézete és a rendszer sebessége miatt. Egy fekete pont a Jelly Bean miatt.

A multimédiától (ideértve a kamerát is) nem fogjuk hanyatt vágni magunkat, de a 3D megjelenítés mindenképpen megérdemel egy kis tapsot, bár a plusz kamerás megoldás szerintem nem működik, marad a fix nézőpont. Az üzemidő megfelelő, nincs rá nagy panaszom. A GPS meglepő módon teljesen jól működik, lehet rá számítani. A hálózatokat normálisan kezeli, nem dobál le róla, mint ahogy a THL 5000 teszi.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy 130 dolcsiba kerül, és még egy ajándék ADO Mate3 nevű BT-NFC hordozható hangszórót is kapunk ($23), akkor szerintem nem kérdéses, hogy jó vétel-e. A saját tapasztalataim alapján bátran merem ajánlani bárkinek.

Az ajánlást úgy értem, hogy nem számítva a 3D-s képességét, csak magát a telefont. 130 dollár semmi pénz egy ilyen jól összerakott telefonért ilyen hardverrel, működő GPS-szel. Ha pedig rám hallgatsz, akkor zsupsz át ide, ahonnan ez is jött!

Köszönöm a figyelmet, kommentben várom az észrevételeket!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.