2023. március 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Takee 1 kínai telefon

Állítólag a világ első holografikus telefonja. Valójában best buy poén Jelly Beannel és jó üzemidővel.

[ ÚJ TESZT ]

Csomagolok

Hát a vak is látja, hogy ez baromi jó vétel 130 dolcsiért, hogy a viharba’ ne vásárolnám meg rögtön. A történet "aprócska" pikantériája az, hogy én ezeket a specifikációkat nagyrészt nem itt olvastam, hanem technológiával foglalkozó hírportálok részletes beszámolóiban. Itt csak néha belekukkantottam, ha valamire nem emlékeztem, és mesélni akartam másoknak.
Tehát még egyszer, hogy világos legyen a történet. A specifikációkat mindig úgy szereztem meg, ahogy mindenki gyorsba’ szokta: gugli, Takee 1, első találat, klikk. Nemsokára megértitek, miért lényeges, hogy nem a Pandawill oldalán található specifikációt olvastam.

Szóval megvásároltam DPD futárszolgálattal, vámbiztosítással, összesen pedig olyan 156 dolcsit, nagyjából 46.000 forintot csengettem ki érte. Eltelt a pénteki vásárlást követő hétvége, kaptam egy SMS-t, hogy 5-7 munkanapon belül csomagot kapok, és rá egy hétre valóban jött az SMS, hogy xx:yy jönne a futár hozzám.

Sajnos nem voltam otthon, így visszavitték a depójukba némi egyeztetés után, de csak nem bírtam ki, muszáj volt odautaznom, hogy még aznap megkapjam. A csomagolás örömét ezúttal videóra vettem, hogy ti is láthassátok, tekintsétek meg alább. Teljes képernyőre is válthattok nyugodtan, szokásomhoz híven ezt is FullHD-ban rögzítettem, hogy tisztábban lássátok a doboz szélén mászó hangya p*csét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.