2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Tábori élményem

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ez az első írásom. Elég szar a hangulatom, ezért gondoltam hogy nem ennek okáról fogok...

[ ÚJ TESZT ]

Ez az első írásom. Elég szar a hangulatom, ezért gondoltam hogy nem ennek okáról fogok írni, hanem egy régi élményem osztom meg veletek amire mindig jó visszagondolni.

A megfogalmazás azért ilyen, mert szeretném visszaadni egy 14 éves gondolatait 24 éves fejjel.

14 éves voltam. Elég 1szerű volt az életem. Én voltam (és most is az vagyok) a legjobban nevelt gyerek az egész környezetemben, egy igazi jóakaró, jótevő, ...., lusta, irigy, ingerlékeny kis fasz ahogy nővérem jól megfogalmazta.

Hát így mentem el egy olyan BM-es gyerektáborba ahová már nem is mehettem volna mert 13 év volt a felső korhatár. Júj de jó dolog a protekció (Az első munkahelyedig...de ez majd egy másik cikkben!) Átlag életkor kb 12 év volt, 7 fiú, 30-35 lány, már jól kezdődött. Volt még egy srác aki 15 éves volt szintén Protkóval, na ő volt a szemünkben az ISTEN. Vagyány volt, cigizett és ivott mint állat. Na ebben én jobb voltam nála, mert eddigre én már le is szoktam(!!!). 12évesen volt a csúcs, akkor minden házibulin én voltam AZ UNOKATESÓ, csak így ismertek és nem egyszer akartak mentőt hívni hozzám, amiért a 16-18 évesekkel versenyeztem ivásban. A piálás miatt kezdettől megvetettem az a srácot és mindvégig rivalizáltam vele a két hét alatt, amíg a tábor tartott. Azt hiszem Balatonfűzfőn voltunk, de ez nem százas.

Mindig volt egy rejtett képességem, ami idővel, korral és élettapasztalattal egyre jobban cserben hagyott. Ez az udvarlás volt. 14 évesen már rég nem voltam olyan jó, de így is sikeres voltam. A buszon minden lánynak udvariasan bemutatkoztam...ÉS elmondtam hogy ''MOST JÖTTEM HAZA INDIÁBÓL (ami mellesleg igaz volt). Na ezzel én lettem AZ ISTEN kb. egy szinten a másik sráccal. Sajnáltam a többi srácot, olyanok voltak mint a malacok a vágóhídon amikor jön a hentes, ha megláttak egy lányt. Ezen változtatni kellett! A tábor 1. hetében intenzív CSAJOZÁS órákat tartottam a srácoknak, popsi kóláért és zsebpecakészletért cserébe. Most már belátom túl olcsó voltam.

Az első napon mint vmi koncentrációs táborban: ''LÉTSZÁMELLENŐRZÉS!!!!'' ordított a táborvezetőnéni. (Csak tanknak becéztük.) Felsorakoztunk az út 2 oldalán lányok-fiúk egymással szemben. Balról jobbra, lentről fölfelé haladtam végig a lányokon. kb 15 lány kiesett a túl fiatal kor miatt. A többire valami ilyen reakcióm volt:

Juj,juuuuuj,hmm,juj,ok(?)..nem inkább juj,Júúúúúúj, mmmmm, ÁÁÁÁ,mmmmm,BAZKI, mmmm,mmmm,mmmm

Értsd: juj,ÁÁÁÁ,BAZKI csúnya, mmmmm:szép

Gyors számolgatás: IGEN lesz csajozás 2 laza srácra 5 laza( ha nem az majd segítünk) lány Én még gyorsan hozzászámoltam a legfiatalabb két táborfelügyelő nénit, biztos ami biztos. Az jött ki eredménynek hogy ha naponta csak egyszer ''vonulok vissza'' akkor is csak kétszer fogok 1 lányra-nőre gondolni...

Az igazság az volt hogy féltem a szép lányoktól és bár oktattam a többi srácot, magam nem nagyon mertem kezdeményezni, a haverkodáson túl.

Közben az ''ellenfelem'' összejött a tábor legjobb leánykájával. Húúú de haragudtam rá. Papíron még mindig jól álltam. Elloptam a lányok ötletét hogy a barakkot otthonossá tették a szekrény díszítésével, vagy csak a legjobb göncüket akasztották a szekrényajtóra. Én sem késlekedtem, fogtam az ezüst lakkom és a sima fekete pólómra rajzoltam egy ''ALIEN''-t. Ismét én voltam a laza gyerek A testalkatommal értsd: GÍRNYÓKA, nem arattam sok sikert de minden mással tudtam hozni a szintet. Isteni nyár volt, meleg levegő hideg balaton, de az álló nadrágobjektum a vízben is melegen tartott... Fürödtünk, nevetgéltünk, fociztunk, zabáltunk és igen DOBÁLTUK A KAJÁT, NANÁ 3 sor asztal volt. Középen a tanári, 2 oldalt a lányok fiúk elkülönítve. Ha át akartunk dobni vmit egyenesen a tanárok( táborfelügyelő, MIND1 feje felett kellet azt átdobni. Mivel ez a látványos módszer nem egy zsíros csírkebőrt( És ételmegvonást...) eredményezett a tanárok hajában, kitaláltam(NANÁ HOGY ÉN!) egy spártai( vagy római??) módszert. Úgy hívtam NINJA!!!( ja bocs az a Taxiban volt), szóval katapultnak neveztem és imádtak ezért ismét. Kellett 1 üres lapos tányér, egy kanál amit úgy tettünk a tányérra hogy a merítő kint, a nyél bent volt a tányéron. Beletettük az ételt a kanálba majd jól rácsaptunk a nyélre aminek elég tányértörő hangja volt, de a tanárok inkább ezt hallgatták mint hogy kaját kelljen a fejükről leszedni. A módszer 70%ban a lányok nagy sikításában végződött, 30% ban egy ''FLOTTTTYYY'' hang volt ami azt jelezte, hogy a lövedék feltapadt a plafonra és ismét a tanári asztal felett várta a kis szellőt hogy onnan jól beleessen valakinek a forró levesébe

A 3. napon megtört a jég! A lányok FUTÁRT küldtek az unokahúgom személyében a következő ultimátummal:

''Ti fiúk akik még nem rendelkeztek csajjal( HÁHÁHÁ, senki sem rendelkezett, csak az a bunkó, akit már említettem) most azonnal átjöttök a mi épületünkbe és választotok magatoknak egy lányt! Andris( ez lennék én ), elsőként választhat!''

Mindenki bepánikolt de NEM ÉN. Üzentem vissza, hogy aki látni akar az megtalál lent a parton a vízben. Gondoltam az a minimum hogy legalább úszni tudjon akit választok, de sajnos csak derékig ért a víz... 5 lány jött. Beszélgettünk ,majd odamnentem a válaszottamhoz és jól lesmároltam( de utálom ezt a szót!). Kilenckor visszafelé ballagtunk a partról és ölelgettük egymást. Mögöttünk a maradék 4 lány KÉST forgatott a választottam hátában, szinte éreztem ahogy remeg. Másnap reggel megjelent a 4-es az ajtóban hogy : ''A Tündi szakított veled''... Gondoltam magamban, jó tudni...Hú de haragudtam ismét!!! Beszélni akartam vele de nem akart. Nagyon szemét módon beszéltem vele mire elsírta magát, hogy éjszaka odamentek az ágyához és megrúgdosták, megtépték és ha nem szakít velem azonnal, akkor még durvábban megverik...Sajnáltam és mondtam neki hogy rendben.

Másnap kinéztem egy erősebb szépséget, aki talán meg tudja védeni magát. odamentem, istenem de fel voltam izgúlva, beszélni alig tudtam. J-járunk? válasz I-Igen. Másnap reggel ismét ott volt a hóhérbrigád, de már csak hárman. ''A Szilvi szakított veled''.

Nagyon elgondolkodtató volt mindez, főleg mert az én ''levetett bőröm''( nem tiszteletlenségnek mondom), minden lány aki akart velem járni de megverték( fenyegették? ) összejött az általam csajozásra oktatott srácokkal, akik nagyon szerettek engem és szerettek volna segíteni nekem. Megkértem őket hogy válasszák szét a lányokat napközben, hogy ne legyen ez a zsarnok klikkesedés. 4 nappal a tábor végétől sikerült a tervem.

Közben zajlott más esemény is azon kívül hogy egész nap merev hímtaggal küszködtünk. Életem egyetlen jó üzletét itt kötöttem egy mólónál kint pecázva. ( Olyan durván bántam a zsebpecával ( első és utolsó alkalommal próbáltam amúgy a pecázást), hogy amint bedobtam, a második levegővételnél rántottam és ott volt rajta a sneci. Versenyeztünk a táborban, lányok imádtak drukkolni. 10ből 9szer én nyertem. )
A mólón odajött egy német. Olyan pecacuccal, mintha valami űrhajó javító készlet lenne. Félelmetes volt. Szerintem többet ért mint apum Mondeója. És mutatta mit fogott. 4db kb 6 kilós nagy hal volt. Gondoltam nem rossz... Beszélni kezdett németül, mondtam ''Sorry I don't understand'', folytatta angolul hogy 2 óra múlva visszajön. Ha lesz nálam 10 sneci nagyhal csalinak, kapok 500 forintot. 10 éve az mekkora pénz volt 1 gyereknek. Elkezdtem pecázni és semmi másfél óráig. Kétségbe estem, hiszen iszonat profi voltam pár órával korábban. Aztán kifogtam 6 halat mire jött a német. (Megjegyzem a piaci ára 200 Ft/ darab volt). Meglátta hogy nincs meg a 10. Én elszégyeltem magam, megsimogatta a fejem és kezembe nyomta az 500ast. )

Utolsó napokban csatlakozott egy süketnéma fiú hozzánk. Balázs nagyon rendes srác volt. Sokat piszkáltuk de már megszokhatta, mert nem hagyott támadható felületet magán.
Egyik éjjel egy iszonyat VONYÍÍÍÍÍTÁSRA ébredtünk, berohantak az épületbe a táborvezetők mind, mi meg félkómásan pislogtunk a felkapcsolt fényben amikor megláttuk Balázst... Balázs felhúzott lábakkal púpos takaró alatt ÓRDÍTVA csukott szemmel maszturbált és tudomást sem vett a külvilágról. A takaró úgy járt fel mint a Discovery chatornán a Dízel motorja az óceánjáróknak a hogyan készül műsorból. Iszonyat SOKK ért mindenkit. Röhögni nem voltunk képesek. Aztán egyik nő odament és óvatosan felrázta őt. Szegény, sosem felejtem el milyen megalázott arcot vágott. Úgy sajnáltam

Persz reggeltől már mind ezen röhögtünk, és végre a lányoknak is elmeséltük mit takar a hokizás, amit nagyon érdekesnek találtak, volt aki felnézett és vörös arccal mosolygott( mint akinek nem új a dolog)...Megvagy gondoltam, Az utolsó esélyem hogy ''Járva'' fejezzem be a tábort

Júlcsinak hívták, járni kezdtünk, felálltunk(minden értelemben) a hintára és úgy hintázunk néha órákat Úsztunk, futottunk.. és persze tapiztunk. Emlékszem akkor fogtam életemben 1. alaklommal úgy igazán melleket, de az nem sokáíg volt izgi, bezzeg a smárolás. Kb ez volt az össz sexuális tartalom de akkor még ez ÚJ volt és csodás.
Utolsó napon nagyon le voltunk törve. Azt mondta táborvezető hogy mi össze fogunk házasodni olyan komolyak és cukik vagyunk.

A tábornak vége lett és soha többé nem találkoztam a többiekkel ,még Julcsival sem miután előadott egy telefonos zaklatást és anyám meg nővérem rendőrségi ügyet akart csinálni, gondolok itt arra hogy Julcsi apja rendőr volt és a tökeimet akarta, így azzal a szöveggel hogy mindenkinek jobb a béke ( és mert egy hisztis zaklató picsa vagy) többé ne találkozzon a 2 gyerek.

Azt mondják az emberi karakter az évek során fejlődik. Én is fejlődtem sokat de a csajozás téren nagyon visszaestem szinte 0-ra. Az amit a táborban tapasztaltam a rivalizálásról, a gonoszságról, és a női büszkeségről, elvette a kedvemet a további ész nélküli hódítástól, és még így is hányszor megégettem magam...mert nem számoltam egyetlen változóval... Azzal hogy a korral ez egyre dúrvábbá válik Mindenkinek Isten hozott az életben

Ez volt az első és azóta is az utolsó gyerektábori élményem

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.