2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

SteelSeries Rival 110 – belépőszint ráncfelvarrva

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Időszerű volt a Rival 100 ráncfelvarrása, amivel végre utolérheti a riválisait a belépő szintű egerek között.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A SteelSeries három éve komoly kritikákat kapott arra a lépésére, hogy kivezetik a Kana v2-t. Közepes méretű, szimmetrikus, jó ár-érték arányú egér volt, néhány kisebb, idegesítő hibával. Aztán mire teljesen elfogytak a piacról, megérkezett a formai utód, a Rival 100.


SteelSeries Kana v2

Utóbbi javította a Kana v2 legfontosabb hiányosságait – és másokat vezetett be helyettük. Már nem rakták idegesítő helyre az oldalgombokat, és az elavulóban lévő A3090 szenzort lecserélték – egy még jobban elavultra. Az A3090 egyetlen komoly hibája a LOD, és a modern szenzorokhoz képest magasabb DPI-n nem teljesít annyira jól.


SteelSeries Rival 100

A Rival 100 szenzora az A3050 felpiszkált változata, A3059 névre hallgat, és a legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy 500 DPI felett drasztikusan romlik a teljesítménye, ami már 2015-ben is gáz volt. Legalább a LOD már nem volt magas.


SteelSeries Rival 110

Időszerű volt a Rival 100 ráncfelvarrása, amivel végre utolérheti a riválisait a belépőszintű egerek között. A belépőszintet ne értsük félre, a Rival 110 így már szenzorilag egy játékra tökéletesen alkalmas egér. Attól "belépő", hogy méret, gombok száma és tömeg tekintetében alacsonyabb számokat mutat fel. A profi játékosoknak ez nem jelent problémát, sőt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Logitech G603 - Prototípus

    A Logitech új technológiával biztosította, hogy továbbra is az egyik leginnovatívabb gyártó maradhasson. De...

  • Zowie Divina S széria

    A széria valószínűleg rétegtermék lesz a fényes felületkezelés illetve az átlagtól eltérő színek miatt.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.