2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Star Wars relikvia a CES leghülyébb kütyüje

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ez apád fénykardja, Luke. A jedi lovagok fegyvere... ...és telefonja... Tegnap véget...

[ ÚJ TESZT ]

Ez apád fénykardja, Luke. A jedi lovagok fegyvere... ...és telefonja...

Tegnap véget ért Las Vegasban a negyvenedik CES, így ma azt hiszem nyugodt szívvel átadható a kiállítás legidiótább kütyüjének járó trófea. Mai kedvenc kütyünk a méltán népszerű Star Wars univerzumba repít minket.

[kép]

A Nikko nevéhez kötődő R2-D2 webcam tényleg egy webkamera és tényleg úgy néz ki, mint a hordóformájú droid, R2-D2. A mintegy húszcentis webcam-Artu nemcsak kiköpött mása a világ talán legismertebb robotjának, de úgy is mozog (a franc tudja hogyan, de állítólag közben nem esik le az asztalról) és fütyörészik, mint a bohókás gép. Ha szükség van rá, kameráját képes a kért irányba forgatni, az érzékelt képet pedig vezeték nélkül továbbítani a számítógépnek.

Hogy a Star Wars ihlette IP-telefónia eszköztárunk teljes legyen, a szetthez tartozik egy fénykard is – ez lenne a Skype kézibeszélő. A kardhoz természetesen jár a jellegzetes zümmögő hang is, melyet őrült suhintgatásokkal lehet előcsalogatni. A perifériákkal gazdagon felszerelt jedik számára van még egy jó hírünk: a kard dokkolója USB hubként is működik.

A kütyü áprilisban kerül forgalomba és 300 dollárt kell kicsengetni érte.

Kösz a tippért az Everything USB-nek!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.