Hirdetés

2021. december 1., szerda

Gyorskeresés

Spotify a Google Play Zene ellen

Az általam két legjobbnak tartott szolgáltatót szeretném szubjektíven, a véleményem takargatása nélkül összehasonlítani.

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

Összegzés, végső vélemény

Nos, mint említettem az elején, nagyon szubjektív bemutató lesz, amelynek nem csak az volt a célja, hogy a bárki által pár másodperc alatt megtalálható infókat egymásra halmozza. Ehhez a szubjektivitáshoz az is hozzátartozik, hogy ebben a bemutatóban csak az előfizetéses verziókról esett szó. Véleményem szerint mind a két szolgáltatás jó, nehéz egyértelműen kijelenteni, hogy melyik a jobb. Én azt gondolom, hogy a Spotifynak jobb a közösségi támogatottsága, a több beállítási lehetőséggel bíró alkalmazása (igen Google, marha nehéz lenne összedobni egy használható desktop appot, ugye?)

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a GPM jobb minőséget kínál a böngészőből, ami olyan munkahelyeken, ahol nem lehet csak úgy akármit telepítgetni, fontos lehet. Arról nem is beszélve, hogy az új GPM felület sokkal, de sokkal jobban néz ki, mint a Spotify már - már unalmas sötét felülete.

Kínálatukat tekintve mind a két szolgáltató jól áll. A Spotifynál van ugyan a Rammstein kártya (ami nálam felér egy terített durchmarsch elsöprő erejével), de összességében elmondható, hogy a legtöbb valamivel ismertebb magyar és külföldi előadó képviselteti magát mindkét szolgáltató kínálatában. (Igen, van Taylor Swift mindkét oldalon... 🙃)

Köszönöm szépen, hogy elolvastad az írásomat! Építő jellegű kritikát nagyon szívesen fogadok!

Hirdetés

Azóta történt

  • Tidal versus Napster

    A Spotify uralja a zenestream piacot, egyetlen igazi konkurenciája az Apple, de mások is vannak a piacon.

  • Youtube Music - A cikk elavult!

    A YouTube a világ legnagyobb zenestreaming szolgáltatása, amit a Google megpróbált kamatoztatni, de...

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.