2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Speedlink Xeox USB Gamepad bemutató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Xbox 360 kontroller másolat PC-hez. Megéri az árát?

[ ÚJ TESZT ]

Próbáljuk ki!

Nem véletlenül választottam ezeket a játékokat, hisz PC-n pl. egy FPS-nél nem látnám sok értelmét. Ellenben az autós, sport és mászkálós, ugrálós játékoknál igenis kényelmesebb egy kontroller.

Miután csatlakoztattam a számítógéphez a Windows 7 felismerte és már telepítette is a megfelelő illesztő programot. (Win7-nél régebbi rendszerekhez valószínűleg szükség lesz a driver CD-re) Innentől már csak a játékokon múlik minden.

Első játék amit kipróbáltam vele a Need for Speed Pro Street volt.

Pár apróságot kellett csak állítanom, pl a fel és leváltás, amúgy mindent beállított a játék. A menüben való közlekedésre is kiválóan lehetett használni.

Első indításnál fura volt, túlságosan hozzászoktam a billentyűzethez. De kis gyakorlással átlehet állni és onnantól uralhatjuk az aszfaltot.

Erről túl sokat nem tudok írni, működik ahogy kell, de aki akarja, saját ízlésének megfelelően beállíthatja. Nekem megfeleltek az alap beállítások.

Másodiknak a FIFA 12-t próbáltam ki.

Itt már semmit sem kellett állítani, alapbeállítások mellett vettem bele magamat a labdakergetésbe és hát mit mondjak? Így az igazi! Ezek után soha többet nem akarok billentyűzettel játszani. Hamar megszokható a kényelmes irányítás.
És a beállítások is konzolportosak, billentyűzetre nem is tudtam rendesen beállítani az irányítást. De a kontrollerrel nem is kellett ezzel vesződni, csak indítani a meccset.

Harmadik játék az Assassin's Creed 2 volt.

Itt annyi gondom volt, hogy 1-1 gomb fel volt cserélve. Miután átállítottam őket már minden simán ment. Hamar megszokható az irányítás ha az ember ráérez. De akinek nem tetszik természetesen betudja állítani magának a gombkiosztást. Nem is tudom eddig mért egér billentyű kombinációval játszottam.

Értékelés.

Már egy hónapja nyúzom és nem igen találok olyan részt amibe beletudnék kötni, az én igényeimet teljen mértékben kielégíti. Nem tudok róla rosszat mondani. Eddig semmilyen hibája nem jött elő és remélhetőleg így is marad. De ha gond adódna se kell nagyon aggódni hiszen 3 év garanciát vállal a gyártó!

Elvileg rezgő motor is található benne, de egyik játékban sem működött. (erre kitér a használati utasítás is, hogy nem minden játéknál működik)

Az eddigi tapasztalataim alapján teljesen a best buy kategória: nem egészen 6 ezer forintért kapunk egy teljesen vállalható, nem gagyi kontrollert amire kapunk 3 év garanciát.

Részemről különösen ajánlott, ha valaki PC-hez szeretne egy kontrollert de sokallja a Microsoft X360-as árát.

Azóta történt

  • Astro C40 TR Controller

    Nagyon igényes eszköz, átgondolt, tele van hasznos kis finomságokkal, de piszkosul drága.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.