2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Soul Sacrifice - PS Vita bemutató

Elégedettek lehetünk a Soul Sacrifice-szal. Aki maximumra akarja kipörgetni, az igen komoly játékidőre számíthat.

[ ÚJ TESZT ]

Varázslatok, előkészületek

"Ne indulj hadrendbe, amíg nem mozgósítottál minden rendelkezésedre álló erőt!" - ahogy a régi katonai mondás tartja. A missziók során képességeket szerezhetünk, melyeket az "Inventory" alatt lehet bűvölni. Ha több ugyanolyan képességünk van, ezeket egybeolvasztva több idézési lehetőséget kapunk.

A képességeknek külön szintjük van, melyet a külső körön lévő mutatók jeleznek, minél több a mutató, annál erősebb a képesség. Az egyik hasznos lehetőség, hogy itt kipróbálhatjuk a varázslatokat valós körülmények között. Ha nem éri el célját, lecseréljük, és próbálkozunk mással. Ha ez sem lenne elég, a meglevő tárgyakat kombinálva, teljesen újakat is létrehozhatunk, ezzel erősítve, vagy lecserélve a meglévőket. Ez a kisebb tárgyaknál jól is működik, de az erősebb képességeket rendszerint küldetések során lehet nyerni.

Sokszor a végkimenetel itt dől el!

A jobb karunk alatt különféle segédletek használhatóak, melyek bizonyos tulajdonságokat erősítenek, mint az erősebb dobás, vagy a lángra lobbantás nagyobb esélye. Ezekből egyszerre 5 lehet nálunk és igen sokat tehetnek a latba, ha jól válogatjuk össze őket. Ezek használata bizonyos szinthez kötött, valamint a lényektől vett élet vagy áldozat szükséges. A kar típusa rendszerint kihatással van a választott segédletekre, mert egyesek pluszt adnak, ha megfelelő fajta karral használjuk őket. Továbbá itt lehet balanszírozni az élet/mágia szinten, ha kell.

Nem kevés a lehetőség, érdemes kihasználni őket!

Hősünk külsejét viszonylag szűk keretek között szabhatjuk személyre. Arc, hajszín, ruha, hang. Ennyi a választék. A küldetések során bizonyos ruhák mellett további színek is feloldhatók.

Nem sok opció, de alapvetően elég

Felmerül a kérdés: mi van, ha egy varázslatot teljesen kimerítettünk, esetleg barátot áldoztunk, vagy fekete rítust követtünk el? Erre is van megoldás, Librom a felidézések között könnyeket hullat (itt ezt Lacrimának hívják). Ha ezeket letöröljük (szó szerint az érintőkijelzőn, nagyon hangulatos!), ezekből a pontokból visszaállíthatjuk az eredeti állapotokat, és újrakezdhetjük a harcot.

Erre szavak sincsenek, és őt kéne levernem?

Magusar ellen csak egyszer indulhatunk harcba, és a rendszer megkérdezi, hogy komolyan gondoljuk, mert innen nincs visszaút.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Watch Dogs PC Dedsec kiadás

    A Karórakutya nagy dobozban érkezik: a 2014-es év legtöbbet hype-olt játékáról néhány gondolat, és a Dedsec-kiadás bemutatása.

Előzmények

  • Final Fantasy XIV - A Realm Reborn

    Bátran ki merem jelenteni, hogy az utóbbi idők talán legjobb MMORPG-jét készítette el a Square Enix csapata, garantáltan leköt!

  • The Last Of Us Bemutató

    Egy újabb zombiapokalipszis, világvége, ebből mi új sülhetne ki? A válasz igen csak meglepő!

  • PS Vita bemutató

    50.000 forintba került számomra a készülék a kiegészítőkkel együtt, de nagyon elégedett vagyok vele.

  • Beyond: Two Souls PS3 Bemutató

    A mi világunkon túl is van élet, csak még nem ismerjük! Bemutató a szerintem eddigi legjobb játékról.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.