2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Sorcery - PS Move bemutató

Megmutatták máshol is van élet a Move-on belül: készülj a harcra, mert az erő veled van!

[ ÚJ TESZT ]

Harcrendszer II.

Elemeinket különböző mozdulatokkal tudjuk változtatni. Valamint fontos megjegyzendő, hogy az Arcane igékhez nem szükséges Mana, viszont minden más elemhez igen, főleg a kombinációk szívják az erőt, de erről kicsit később. Úgyhogy be kell osztani az erőt, mert idő mire visszatöltődik. Az életerő mutató feletti csíkot az ellenfelek legyőzésével tölthetjük fel, majd egy viszonylag nagy sugarú támadás keretében süthetjük el.

Látványos, csak nem a leghatásosabb. Inkább kábít, mintsem sebez

A támadásainkat minden varázslat esetében közvetlen lőhetjük az ellenfeleinkre. Azonban bizonyos igék esetén, más mozdulatokkal, más csapások hozhatók elő. Tűz esetén például egy alsó suhintással tűzfalat emelhetünk a védelmünkre, vagy Lég esetén körkörös mozdulatokkal egy tornádót is megidézhetünk. Sőt ezeket a képességeket kombinálhatjuk is, tornádóba tüzet lőve, tűztornádót is alkothatunk. Sőt, ha még ez sem lenne lég, akkor Arcane elemmel is megsorozhatjuk, ezzel sokkal több lövedéket indíthatunk el, és a hatótávolság is megnő.

Sok ellenfél ellen kifejezettem praktikus, főleg, ha belelövünk

A varázslással nem merültek ki a Sorcery lehetőségei, ugyanis a hátizsákba lépve felfedezzük a vegyészet lehetőségét, melyhez a nyersanyagokat a játékban elszórt ládákból, valamint az alkimistaárustól vehetünk (igen, pénzt is keresnünk kell). Ezt a relikviák eladása is segíti, nem csak a pénzkeresés. Alapból a nyersanyagok begyűjtése után ki kell kísérletezni, hogy az adott elemek együtt milyen italokat adnak. Segítőkész a játék, a kísérletezés során jelöli, mit nem tudunk már egyesíteni, valamint nem kell a meglévő értékes készleteinket beáldozni. Főleg az üveg, ami igen drága, úgyhogy azt jobb keresni. Másként nincs mibe önteni az előállított elixírt.

Ne sajnáljuk a hozzávalókat, nem mellesleg úgy is kelleni fog!

Az italok is ranglétra szerint épülnek fel, csak fokozatosan tudunk erősebb italokat előállítani, valamint a kínálat is elég bőséges, és nem tudjuk magunkat a maximumra fejleszteni, úgyhogy rajtunk, és a stílusunk szerint dől el, hogyan fejlődünk.

Külön fejleszthetjük a életünket, manánkat, mágiánkat, és egyes képességeinket, vagy más hasznos tulajdonságokat is szerezhetünk. A főzés során is ki kell használunk a Move precízségét, ugyanis a hozzávalókat más-más módon kell hozzáadnunk.

Az italok használata igen csak ötletesen lett kivitelezve. Amint előkészítünk egy italt, használat előtt fel kell rázni, majd egy gyorsan lehúzom mozdulattal lehet elfogyasztani. Életszerű és Zseniális!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.