2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Sorcery - PS Move bemutató

Megmutatták máshol is van élet a Move-on belül: készülj a harcra, mert az erő veled van!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Playstation Move, lehet szeretni, lehet utálni, de az teljesen biztos, hogy egy okos kis kütyü. Ha az ember eddig Move-os címekkel akart ismerkedni, azok jellemzően kimerültek a sportjátékokban. Voltak azóta más jellegű próbálkozások. Gondolok itt a Wonderbookra, EyePetre, melyek egyéniségükkel hívták fel magukra a figyelmet, és megtalálták a korosztályt, akik elégedettek lehetnek ezekkel.

Wonderbook a Harry Potter írójától

De ekkor jött a Santa Monica Studio, és bejelentette az első kifejezetten Move-ra fejlesztett kalandjátékot, ilyen még nem jelent meg, ezért komolyabban felkaptam a fejem. A fejlesztői naplók is ígéretesnek tűntek, úgyhogy nem is volt kétséges, hogy ezt a címet tüzetesebb vizsgálatnak fogom alávetni.

Ha ismeritek a God Of War szériát, akkor a stúdióról egy szót sem kell mondanom

Egy elég jó akció keretében sikerült is hozzájutnom. A csomagolás elég ízléses és lényegre törő, újabb löketet adva a játék belekezdéséhez. Az indítás után, egy szokásos tájékoztató a Move használatáról és mások biztonságáról, valamint egy 10 perces installálás után kezdetét is veszi a kalandunk. Csak megjegyzem, az installáció után legalább nem tölt sokat a játék.

Aki nem szeretné komolyabban beleásni magát a történetbe, az lapozzon a harmadik oldalra!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.