2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Satechi 10 000 mAh külső akku teszt

Alacsony ár, pofás külső és nagy kapacitás, de mégis mire elég 10.000 mAh a gyakorlatban?

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Bevallom őszintén, bár lehet megalapozatlanul (nem értek annyira az aksikhoz), egy kicsit több kakaót vártam a terméktől. Valószínűleg nem a hatékonyságával fogják reklámozni. Aztán másodszor átgondolva és mérlegelve nem is lett volna nagyobbra és többre szükségem. A célra, amire vettem, tökéletesen megfelel, megtette a dolgát Kínában is. Jól jött a reptereken és a szerencsétlenül lekésett harmadik gép utáni várakozás, tranzitszállás során is. Kollégámat is kihúzta a kakiból, aki ugyan 3 pótakkut hozott magával, de mindhárom lemerült, töltőjét pedig véletlen a nagy csomagjába tette, amit kb. 3 nappal a megérkezés után kaptunk kézhez. Addig erről élt ő is. Nyilván ez nem fog mindenkivel megesni, de sokszor köszöntem magamnak, hogy végül vettem egy ilyet utazás előtt. Bevallom azóta nem használtam sokat, szóval a hétköznapokra nem feltétlen van rá szükség, de a biztonság kedvéért mindennap a táskámban hurcolom, ki tudja mikor jön jól, hogy nálam van. (Zombi apokalipszis, csak a példa kedvéért.)

Mivel ez az első ilyen külső akkum, így természetesen nincs összehasonlítási alapom, ezért nem akarok senkit sem győzködni, hogy konkrétan ezt a típust vegye. Anno végigpásztáztam a piacot, mielőtt megrendeltem. A névleges kapacitás és az ár alapján ezt találtam a legjobbnak, de mint említettem, statisztikát sajnos egyikről sem találtam, így nem kizárt, hogy valós teljesítmény alapján jobban is járhat az ember egy másikkal.
Álljon itt tehát ez a teszt egyfajta segítségként, annak aki ilyesmit keresgél, aki pedig végzett hasonló tesztet a saját, más típusú külső akkumulátorán, nyugodtan szúrja be hozzászólásba, hogy megkönnyítse a választást.

Akinek megtetszett a kütyü innen megrendelheti 60 dolláros áron. Jelen pillanatban ez 13 ezer forintot jelent szállítás nélkül. (Legolcsóbb szállítási mód kb. 4.000 forinttal dobja meg az árat)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.