2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung E1175: a bébicápa

A Samsung Shark széria legkisebb tagja: keveset tud, de azt jól...

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető,doboz

A mobiltelefon kínálat rendkívül széles. mindenki megtalálja a magához illőt. Van aki maximalista és az csúcs okostelefonokat kedveli, van aki csak divatcikként használja a telefonját. Nekik ott vannak a divattelefonok, és vannak azok, akik nem akarnak semmi extrát, csak az alap dolgokra akarják használni készüléküket, de mégsem akarják azt, hogy egy nagy kavicsra emlékeztessen mobiljuk. Nekik találták ki az E1175-öt.

Igazándiból a készülékről nem nagyon lehet egy lexikont írni, mert tényleg a tudása alapszintű, de azokat nagyon jól tudja, és nem mellesleg egész pofásan néz ki. A telefon mint már a bevezetőben is látható a Shark széria legkisebb tagja.
Azaz van ez, van a feltolós verzió: [Shark Slider [S3550] van a sima,[Shark I [S5350], és a szteroidokkal felturbózott "nagy fehér cápa" a csúcs shark, azaz a [Shark II [S5550]

A kicsike doboza valóban kicsike. Személy szerint ilyen kicsi dobozzal is ritkán találkozom. Tartalmazza magát a készüléket, az akkumulátort, a hátlapot, egy Samsung szabványos fülhallgatót és némi papírost. Ennyi. Ezt adják pár ezer forintért. Nem sok.
Viszont plusz pont jár a Samsungnak, azért mert nem valami gagyi fülest adott mint általában a gyártók az olcsóbb modellekhez, hanem azt, amit minden más ilyen csatlakozójú készülékhez.
A fülesről magáról kicsit később.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.