Hirdetés

2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Ativ S bemutató

A Samsung sokak által várt első Windows Phone 8 alapú okostelefonjának bemutatója.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Kamera:

Hirdetés

A kamera 8 MP-es (3264x2448), autofókuszos és single LED villanóval van ellátva. Rengeteg beállítási lehetőséggel, melyek ugyanazok, mint a Mobilarénán korábban bemutatott többi WP8 mobilnál. A másodlagos kamera 1,9 MP.

Makróban nagyon erős a készülék, a színek rendben vannak, vonalélesség is, a világos részek viszont hajlamosak beégni, ezáltal fakítják az összképet. Összegezve jónak mondható a masina teljesítménye, ám nem éri el egy S3 vagy Lumia 920 minőségét, de abszolút vállalhatóak az elkészült fotók, erről lejjebb ti is meggyőződhettek.

Tesztképek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tesztvideók 1080p:

Videót az előlapi kamerával 720p-ben, a főkamerával pedig 1080p-ben tud rögzíteni a készülék. A videók minősége nagyon jó, folyamatos az autofókusz, jók a színek, és akadást sem nagyon lehet felfedezni.

[Video 1.]

[Video 2.]

[Video 3.]

[Video 4.]

[Video 5.]

Videólejátszás:

A WP8 már támogatja az Xvid, DivX és MP4 formátumú videókat is 1080p-ig, viszont az MKV formátum még mindig nem támogatott.

Zene:

A készülékben előzetes infók alapján Wolfson DAC hangchip található, a verzió valószínűleg a SGS3-éval és Note 2-jével megegyező. A zenelejátszó egy nagyon egyszerű felület, aminek a legnagyobb hibája, hogy sajnos equalizerrel nem rendelkezik és a FLAC-ot nem támogatja (valószínű a jövőben ez orvosolják). Tapasztalatok alapján a hallójáratba helyezhető fülessel is jól szól a készülék, a nagy hangszórórácsnak és a kialakításnak köszönhetően pedig nélküle is remekül helytáll.

[link]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.