Hirdetés

2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Ativ S bemutató

A Samsung sokak által várt első Windows Phone 8 alapú okostelefonjának bemutatója.

[ ÚJ TESZT ]

Külső, tartozékok

Egy sima fehér dobozban található maga a készülék, némi papírral, egy hallójáratba helyezhető fülessel (felvevő gombbal és hangerőszabályzóval), hálózati töltővel és adatkábellel együtt.

Hirdetés

A képre kattintva elérhető egy videó.
[link]

A telefon méretét tekintve elég nagynak mondható, hisz 0,06 centivel hosszabb az előbb látott S3-nál (136,6 x 70,6 x 8,6), a csempés felhasználói felület pedig optikailag még tovább nyújtja az amúgy 137,2 x 70,5 x 8,7 milliméteres és 135 grammos Samsung Ativ S-t.

A kijelző egy (HD) 720 x 1280 pixeles, 4.8 hüvelykes (306 ppi) Super AMOLED kapacitív érintőkijelző, melyet nagyon magasztalnak az előzetes információk alapján. A kép erős fényviszonyok között is jól olvasható. Betekintési szöge szinte 180°, a színek az AMOLED-hez hűen nagyon élénkek, a felbontásnak és a pixelsűrűségnek köszönhetően pedig megfelelően éles. A képernyőt Gorilla Glass 2 védi.

A kijelző alatt található két kapacitív gomb (vissza, kereső), köztük pedig egy fizikai Home gomb Windows 8 logóval.

Az előlap felső részén található egy Samsung logó, közelség- és fényérzékelő, mellettük pedig az előlapi kamera (1,9 MP).

Jobb oldalán található egy bekapcsoló és egy dedikált kamera gomb, bal oldalon pedig a hangerőszabályzó.

[link] [link]

A készülék tetején egy mikrofon és egy 3,5 mm-es jack aljzat, alul szintén egy mikrofon és a microUSB csatlakozó leledzik.

[link][link]

A hátlapon egy 8 MP-es, autofókuszos, LED villanós kamera csücsül, mely 1080p-s videó készítésére is alkalmas. Alatta egy Samsung felirat, alul pedig a hangszórórács található.

Érdemes külön kitérni a szálhúzott fémhatású, ám műanyag hátlapra. Nekem tetszik, bár kicsit "bóvli" hatást kelt.. - kérdés, mennyire csúszik!?

A hátlapot levéve találhatjuk meg a microSDHC foglalatot, a cserélhető akksit és a SIM-kártya helyét.

További képek: ITT

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.