2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Sades SA-907 virtuális 7.1 fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A tökéletes mindenes: nem izzadtam bele, nem fájdult meg a fülem, sem a fejem, élveztem végig a zenét!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Egy újabb Sades remekmű. Kijelentem, hogy szerelmes vagyok. Elsőként megjegyezném, hogy bolondulok a Sades termékekért, de igyekszem teljesen elfogulatlan maradni. Ezekben a napokban jött el az a pillanat, amikor teljesen beleszerelmesedtem a cuccaikba. Ilyet csak az tud érezni kínai cuccokkal kapcsolatban, aki majdnem mindenét onnan rendeli, ha teheti, és rengeteg gyenge dolgot látott már, és tudja értékelni, ha nagyot alkotnak. A Sades pedig igazán nagyot alkotott.

A gyártóról már éppen eleget hallottatok szerintem. Röviden: Shenzhen, brutálisan sok fejhallgató a sokplatformosoktól (XBOX, PS3/4, PC, 3.5 jack cuccok) elkezdve a platformspecifikusakon át a vezeték nélküliekig mindenük van. Olcsó, drága, kicsi, nagy, világítós, csicsás, világítós, de nem csicsás, nem világítós, rezgős, minden. Egészen elképesztő dizájnnal rendelkezik egyik-másik, de ti sem maradtok már sokáig információk nélkül, mert már most mondom, hogy az összes valamirevaló fejesüket meg fogom rendelni. Ezt nem lehet kihagyni.

Már járt nálam az SA-904, az A30 (amiből azóta van új kiadás is), az A60, és az A70, ezekről is olvasható teszt, ha érdekel valakit. Megragadtam az A60-nál, napi szinten használom szkájpolásra, zenehallgatásra, kockulásra, mindenre. Annyira sokoldalú, hogy az hihetetlen. Ennek ellenére nem bírtam ki (szerintem már az A60 tesztben is leírtam), hogy ne vegyek egy újat megint. A lehető legjobban sikerült belenyúlnom a dolgok közepébe. Elsőre azt mondtam, hogy ezt nem tudják überelni, de látva az újabb modelljeiket, még akár azt is el tudom képzelni.

Na, de sok a homályos információ, s rózsaszín felhőket böfögök elétek szerelmetes gondolataim közepette, digitális papírra vetem hát szívem mélyéből fakadó gondolataim, hogy lássatok, tapasztaljatok! Magyarul leírom, hogy mit gondolok a cuccról.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Canyon CNE-CHP2 fejhallgató

    Olyan terméket kerestem, amelyben a mélyek erősek, nem drága, diszkrét kialakítású és nem túl nagy.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.