2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Sades A70 virtuális 7.1 gamer fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vitatható, hogy jól néz-e ki, de az ár/érték arányban ez egy remek termék, bárkinek bátran ajánlom!

[ ÚJ TESZT ]

Verdikt

Ez egy remek cucc. Sok órán a fejemen volt, és nem fájdult meg benne a fülem-fejem, nem rohadt bele az izzadságtól. Kellemes, tiszta hangzást nyújtott végig, jól körbefogja a füleim, stabilan áll a fejemen, jól hallanak a mikrofon segítségével a játékostársak, és remekül testre szabható az eszköz a szoftveren keresztül. A dizájn abszolút rendben van, a világítása kikapcsolható, és több funkció is elérhető a távirányítójáról, ami kézhez közel csüng a kábelen.

Az egyetlen dolog, ami zavaró lehet, hogy minimum hangerőn is relatíve hangos. Mármint a beállított hangerőhöz képest túl nagy a hangja, ezért ha igazán csöndes zenét akarunk hallgatni, akkor nem tudom, mit lehet csinálni, erre nem tudok megoldást. Nem kell azt gondolni, hogy mindig bömböl, de a minimum hangereje olyan, hogy teljes csendben pont jó. Ha ilyen suttogósan halkan akarjuk használni, arra nincs lehetőség.

#SZERK.: közben sikerült rájönnöm, mit kell csinálni, hogy halkabb legyen. A Windows hanglejátszóeszközös menüjében ki kell választani a fejes, és megkeresni az ablakon azt a fület, ahol a mikrofon és a hangszórók jelszintjét lehet állítani. Egyszerűen csak lejjebb kell húzni, és máris pompásan csökken a minimális hangerő.

Akkor röviden a véleményem. Van, ahol már 27 dolcsiért vihető, ami kábé 7500 forint. Szerintem ahhoz képest, amit kínál (érted, KÍNÁl, bruhaha), ajándék. Tény, hogy az USB miatt nem viszed oda, ahova akarod, de nagy is, meg nem hurcibálásra lett kitalálva.

Ez egy remek termék, bárkinek bátran ajánlom. Egy valamit azért még elárulok: a fejhallgató egy közeli rokonával együtt érkezett (csak abban van vibromotor is, bezony), amellyel szintén hamarosan megismerkedhettek, úgyhogy ne kapkodjátok el a vásárlást, mert könnyen lehet, hogy utána bánni fogjátok, hogy nem azt vettétek meg. Hamarosan jön arról is a cikk.

A cucc jó szokásomhoz híven megint TomTop-os termék, mivel volt hozzájuk kuponom, így elég jó kedvezménnyel tudtam megvenni mindkét fejest. Én végül a másik mellett döntöttem, hamarosan kiderül, hogy miért.

Köszönöm a figyelmet!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.