Hirdetés

2020. október 22., csütörtök

Gyorskeresés

MSI RTX 2060 Super Ventus OC

Vajon tényleg szuper? Rövid teszt a 150.000 forint körüli videókártyák csoportjának új jövevényéről.

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

Konklúzió

Nos, a kártya 150.000 forintos ára eléggé elrettentő lehet sokaknak annak ellenére, hogy a mai piacon a felső-középkategóriában ez nem ritka. Elég csak arra gondolni, hogy a GTX1060 kezdő ára is 120.000 forint magasságában nyitott és csak később ment lejjebb az emészthető 70-80 ezres mezőnybe. Szóval türelmesek előnyben. Kitudja, talán az AMD újra belerondít a zöldek mezőnyébe, ami újabb áresést eredményezhet.

A MSI RTX2060 Super Ventus OC kártya pedig kimondottan kellemes társ egy erős processzor mellett, nem hangos, ha éppen nincs kihasználva (sőt, hangtalan) és 99%-os terhelés mellett sem megy feljebb 70°C-nál, noha ekkor már hallatja magát a két légkeverő lapát, de még mindig nem zavaróan. Egy akciódús játékmenet közben csupán kellemes duruzsolás szűrődött ki a gépházból, az is főleg a CPU hűtő miatt.

Az időtállóságát nem kétlem, így valószínű ez is el tud majd kísérni pár évig a játékok világában maximális részletesség mellett, ha nem támad igényem a betonstabil 60 FPS-re minden körülmények között. No igen, valaki beéri a 45 FPS-sel, amikor éppen ideje támad játszani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.