Rod & Custom show 2008

  • (f)
  • (p)
Cikk – Írta: | 2008-05-03 21:00

Sziasztok! Május 3 és 4 között (azaz ma és holnap) rendezik meg Magyarországon a Rod...

[ Új teszt ]

Sziasztok!

Május 3 és 4 között (azaz ma és holnap) rendezik meg Magyarországon a Rod & Custom show-t, vagyis a hotrod és a chopper találkozót. Én ma kimentem és szeretném megosztani Veletek az élményt (vagyis próbálom :) )

Reggel 9:40 perc, bratyómmal várjuk a csömöri buszt, ami visz minket az Örs vezér térre, majd onnan az Expo busz a helyszínre. A hangulat elég jó volt már a buszon is, beszélgettünk, hülyültünk. Mikor leszálltunk az Expo buszról, közölték velünk, hogy az egyes kapunál kell jegyet vásárolni, mert ahol lerakott a busz, ott a virágkiállításra lehetett jegyet venni, gondolhatjátok mennyire boldogok voltunk a hír hallatán. Végülis nem kellett sokat gyalogolni, míg elértük az egyes kaput, ahol már a pénztárnál szép mocik voltak, ezekről sajnos nem készült kép. Megvettük a jegyet, átestünk az ellenőrzésen is, alig vártuk, hogy beszabadulhassunk az épületbe, ahol a bejáratnál már várt minket az első gyönyörűség:

Amikor ezt megláttam, már akkor tudtam, hogy megérte kijönni...

Kicsit beljebb lekaptam pár mocit, amiből egyet-kettőt meg is mutatok nektek:

1
2
3
4

És ahogy szépen lassan mászkáltunk a mocik közt, megláttuk az első Hot Rod-ot.

Mutatok ezekből is párat:
1
2
3
4

Kb 2 óra alatt végigjártuk az egészet, de már olyan szinten lefáradtunk... alig vártam, hogy hazaérjünk, pedig még a Majálisra is ki akartam menni. Sebaj, majd jövőhéten a Falunapokra.

Köszi hogy elolvastad az első cikkemet, remélem tetszett! Köszönet Viszlát kollegának a tökéletesítésért.