Hirdetés

2020. július 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Roccat Kave XTD Stereo bemutató

A szép nagy csomagolásban egy szép nagy fejhallgató lapul, ami ugyan nem tökéletes, de összességében szerethető.

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

Kábelezés

Az összhatás nagyon rendben van, a fényes és a szaténfényű felületek szépen illeszkednek egymáshoz. A kidolgozás minősége is rendben van, nincsenek eldolgozatlan élek, öntésmaradványok, sorja. A kagylók oldalán a nagyméretű türkizkék puma a cég "logóállata".

A kábelezés a bal oldali kagylóból van kivezetve, 2,5 méter hosszú, rikító türkizkék színű és megtalálható rajta egy tépőzáras kábelösszefogó. Magam részéről csak tetszésemnek tudok hangot adni a színválasztást illetően. Bár ezzel, gondolom, nem feltétlenül ért egyet mindenki, de mivel ez főképp a fiatalabb generációnak szánt eszköz, nem szükségszerű a hifiben bejáratott feketéhez ragaszkodni. Sőt, már a nagy gyártók sem riadnak vissza a nagyon élénk színektől, erre jó példa az AKG Quincy Jones limitált szériája.

A kábel szövetbevonatot nem kapott, anyagában inkább dominál a rugalmas gumi, mint a kemény, fényes műanyag. Ennek köszönhetően a megtörésre a harisnyázás hiányában sem túlzottan hajlamos. A kábelen helyet kapott a hangerőszabályzó potméter és a mikrofon némítógombja is egy közepes méretű műanyag házba zárva. Nem vagyok nagy rajongója ezeknek a kábelen lógó nehezékeknek, de ebben az esetben még épp akkora, hogy nem lesz zavaró a használat során.

A kábelt egy masszív műanyag elem választja kétfelé. Üdvözlendő tény, hogy némileg szerelésbarátabbá tették a jack-csatlakozókat, mivel már nem a csatlakozókon található szigetelőgyűrűket festették zöldre vagy rózsaszínre, hanem a csatlakozóra öntött műanyag burkolat végét.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Logitech G502 Proteus Core

  Egy hibátlan összeszerelésű egér 11 gombbal, makró lehetőséggel, 12000 DPI-vel. Mi kell még?

 • Beyerdynamic DT 770 PRO (80 Ohm) - a zárkózott stúdiós

  Egy tonna basszust kérek! Kettő lett, maradhat? - Avagy egy fejhallgató értékelése a saját környezetében.

 • Roccat Military Pack

  Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

 • AKG K450 és K550

  A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.