Hirdetés

2020. július 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Roccat Kave XTD Stereo bemutató

A szép nagy csomagolásban egy szép nagy fejhallgató lapul, ami ugyan nem tökéletes, de összességében szerethető.

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

Használatban

A hangminősége a felhasználási területet tekintve kifejezetten jó, de ne várja tőle senki, hogy a hasonló áru hififejhallgatókkal felvegye a versenyt. Játékra kiváló, professzionális játékra már annyira nem. A térérzet, pozícionális audio nem elég erős, hogy versenyben legyen az árkategóriájában legnagyobb konkurensének számító Siberia V2-vel, de ez valószínűleg csak a profi Counter-Strike játékosokat érinti valamelyest.

Ellenben a mikrofonja csak egy apró kompromisszumot követel, szinte tökéletes. A rögzítés megoldása nagyon praktikus, mert egy RCA csatlakozóhoz hasonló, de annál nagyobb dugalj található a fejhallgatón. Ebből következik, hogy egy lecsatolható megoldásról van szó, amely teljesen szabadon forgatható.

A mikrofon egy merev nyak végén kapott helyet, szivacsborítása nincs. Kevésbé állítható be precízen a pozíciója a merev nyak miatt, ellenben abszolút kizárt, hogy a kábel megtörése, elhasználódása miatt lesz használhatatlan, mint spirálozott társai.

Kialakítása miatt nem lesz a legjobb társunk a dobhártyánkat beszakítóan hangos zenehallgatásban, főleg akkor, ha a környezetünkben tartózkodókat nem akarjuk aktívan bevonni az épp lejátszott zeneszámba. De zeneileg az esetek 90%-ban úgysem maga a fejhallgató lesz a szűk keresztmetszet, hanem az alaplapokra integrált "hangkártya" képessége, vagy kényszeredetten megfogalmazva "képtelensége".

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Logitech G502 Proteus Core

  Egy hibátlan összeszerelésű egér 11 gombbal, makró lehetőséggel, 12000 DPI-vel. Mi kell még?

 • Beyerdynamic DT 770 PRO (80 Ohm) - a zárkózott stúdiós

  Egy tonna basszust kérek! Kettő lett, maradhat? - Avagy egy fejhallgató értékelése a saját környezetében.

 • Roccat Military Pack

  Most egy egész csomag jár az egér árában, katonás tematikával: dizájnban passzoló egérpad, egy dögcédula és bónuszok a War Thunder játékban.

 • AKG K450 és K550

  A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.