2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Részletesen a Google+-ról

A Google+ a Google közösségi oldala, mely hasonlít a Facebookra, de átláthatóbb, egyszerűbb.

[ ÚJ TESZT ]

Konkrét hibák és elvárások

Jelenleg konkrét hiba a Google+ rendszerében nem igazán van. Régebben volt pár, de sokat kijavítottak. Most max annyi, hogy Firefoxban a csevegő ablakban nem lehet vissza kattintani a szövegben, a kurzor azonnal a szöveg végére ugrik. Néhányan panaszkodtak, hogy a Hangouts nehézkesen indul.

Sokan szeretnék ha +1-nek több értelme lenne, ha például lehetne látni egy listában, hogy mely posztunk vagy hozzászólásunk kapta a legtöbb +-t. Néhányan említették azt is, hogy baloldalt jó lenne látni a körök nevei után számokkal, hogy a benne lévők mennyit posztoltak amióta utoljára néztük. Természetesen ez egy ki-be kapcsolási lehetőséggel, mert például egy több ezer embert tartalmazó kör esetében ennek nem lenne értelme. A posztokban ne csak a szöveg végére lehessen képeket beszúrni, hanem bárhova a szövegben. Egyéb elvárásokat nem igazán szoktak említeni.

Összegzésképpen

Mindenkinek érdemes egy próbát tenni a Google+-al. Veszíteni senki sem fog vele, maximum csak nyerni. A Google+ mostani szakaszában valószínűleg azok fognak csalódni, akik csak család tagokat és közeli ismerősöket vesznek fel. Továbbá akik nagyon lusták és türelmetlenek, hiszen aki nem hajlandó számára ismeretlen embereket is felvenni, ismerkedni, azoknak marad a közeli ismerőseik semmittevése. Érdemes olyan embereket felvenni ismeretlenül is, akik a számunka érdekes témákban posztolnak, és egyúttal új barátságokat kötni.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.