2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Bluetooth hangszóró: a vízálló Proda X6

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Eshet az eső, fújhat a szél, de akár még együtt is tusolhatunk a Proda X6 nevezetű bluetooth hangszórójával.

[ ÚJ TESZT ]

Bemutatás

Maga az X6 legjobban a Beats Pillre hasonlít, bár attól is eltér. Egy henger, melynek a teste egésze hangszóróként funkcionál, leszámítva azt a 6 cm x 2 cm-es részt, ahol a 3 visszajelző LED valamint az irányító gombok helyezkednek el. Nem csak a hangerőt tudjuk szabályozni, vagy az éppen futó számot leállítani, hanem a bejövő hívásra is tudunk válaszolni a beépített mikrofon segítségével. A Play/Pause gomb megnyomásával tudjuk fogadni az aktuális hívást.

Egyik oldalán a bekapcsoló/kikapcsoló gomb egymagában van, míg a szemközti oldalon kapott helyet az NFC, a mikrofon, valamint egy fül alatt a micro USB bemenet, a jack csatlakozó, valamint egy TF kártya slot.

A tápot USB-n kapja a 2000 mAh-s akkumulátor, amely több mint 6 órát képes aktív használatban lenni, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy ez erősen függ a hangerőtől, közepes erősségen közel 10 órát kibír a készülék, nálam általában reggel ment egy pár órát és így is közel egy hétig tartott mire először lemerítettem. Lemerülés után is viszonylag hamar újra munkába állhat, nagyjából 3 óra alatt teljesen feltöltődik a készülék. Aggódnunk se kell, ha úgy felejtjük az X6-ot, az intelligens kikapcsolásnak köszönhetően 10 perc inaktív szolgálat után lekapcsolja magát.

A készülék hasán két kis gumicsík helyezkedik el, amivel stabilan megáll bármilyen egyenes felületen.

A készülék 2 színben kapható, lime és grafit, nálam az utóbbi van tesztelésen. Könnyűnek nem mondanám, nem útitársnak lett tervezve, ellenben egy szobát, sőt egy kisebb termet is nagyon jól be tud teríteni a hangjával. A kerti sütögetésekhez is remek társ és még az esőtől sem kell félteni, hisz vízálló készülékről beszélünk. Pontos IP szabványt sajnos nem tudott a Proda sem adni. Elmondásuk szerint valahol IP67 és 68 között van, de pontos értéket nem tudtak mondani. Még ha szabvány száma nincs is, azt meg kell hagyni, hogy tényleg jól bírja az X6 a vizet, amit most meg is mutatok nektek.

(0:00 - 2:26 - eső; 2:26 - 3:36 - zuhany)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.