2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Prémium kategóriás hűtőpaszta teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

... És még egyéb nyalánkságok, amik az ilyen jellegű tesztemből nem maradhatnak ki ezúttal sem

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés, végszó

Összegzésül, ennyi paszta teszt után, én szerintem nagyon egyszerű a konklúzió!
A méregdrága paszták tényleg jobbak az olcsó társaiktól, de nem feltétlenül jobbak annyival, hogy megérjék a plusz felárat, vagy a plusz „kényelmi funkciót” pl. mellékelt paszta felkenő ecset, elkenő műanyag pálca stbstb.
Hétköznapi használatra szinte teljesen mindegy, hogy az ember milyen pasztát választ, az a plusz pár fok nem oszt, nem szoroz. Aki komolyabban tuningol, annak ajánlottabb drágább, minőségi pasztát választania, mert sok esetben nem keveset számíthat az a plusz, azaz mínusz 4-5-6 Celsius fok.
Továbbá még akkor számíthat sokat ez a pár fok, ha csendes gépet akarunk építeni, s azt szeretnénk, hogy a processzor ventilátor automatikus szabályzásnál ne járjon olyan magas fordulaton, ez a plusz pár fok segíthet annyit, hogy valamennyivel tényleg halkabb legyen a gépünk.
Levonhatjuk azt a következtetést is, hogy bármilyen hülyeséggel pótoljuk a direkt erre a célra szánt pasztákat, a semminél minden jobb, még akár a hétköznapi alu fólia is. Ráadásul, ha az állaga még hasonlít is a pasztákhoz, az különösen jó eredménnyel fog járni, legyen az kecsap fogkrém, mustár, lekvár, tusfürdő, margarin, bolognai mártás krém, vagy más egyéb nyalánkság

A tesztben szereplő hűtő pasztákért ismét jár egy nagy köszönet a Subcooling.hu PC vízhűtés webáruháznak

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.